• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada Özel Harekatçılardan Eş Zamanlı Baskın
03 Mayıs 2013 Cuma 12:23

Konya'da Özel Harekatçılardan Eş Zamanlı Baskın

Konya polisinin yaptığı çalışma sonucu 3 ayrı mahallede belirlenen sokak satıcılarına ait evlere özel hareket polisinin desteğiyle baskın yapıldı.
Konya polisinin yaptığı çalışma sonucu 3 ayrı mahallede belirlenen sokak satıcılarına ait evlere özel hareket polisinin desteğiyle baskın yapıldı. Kapıların kırılarak içeri girildiği evlerde çok miktarda uyuşturucu madde bulunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Yeni Mahalle, Doğanlar ve Tatlıcak Mahallelerinde uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisi üzerine 10 ayrı adrese eş zamanlı baskın yaptı. Baskında özel harekat polisleri kapıları kırıp içeri girerek şüpheli şahısları etkisiz hale getirdi.

Narkotik polisi ile narkotik köpeklerinin yaptığı aramalarda çok miktarda satışa hazır paketler halinde esrar, eroin ve amatem hastanelerinde uyuşturucu tedavisinde kullanılan haplar ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli ise Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA