• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada otomobil alev alev yandı, evin deposunu ve samanlığı kül etti!
07 Ocak 2019 Pazartesi 17:51

Konya'da otomobil alev alev yandı, evin deposunu ve samanlığı kül etti!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde kapalı depoda park halinde bulunan otomobilde çıkan yangın evin deposunu ve samanlığını kül etti.

yeni-haber-video-006.jpg

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir’e bağlı Doğanbey Mahallesi'nde, yerleşim merkezine 3 kilometre mesafede bulunan Kayalı mevkisinde ikamet eden Osman Arınç’a ait evin bitişiğindeki kapalı deposunda bulunan otomobilde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede kapalı depo ile bitişiğindeki samanlığa da sıçradı. 
Yangın ihbarı üzerine adrese Konya Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye araçları ve KOSKİ Genel Müdürlüğü ile Beyşehir Belediyesine ait iş makineleri yönlendirildi. İtfaiye ekipleri, iş makinelerinin de desteğiyle yangına müdahale etti. İtfaiyenin müdahalesi sırasında Osman Arınç’a ait evin deposunda bulunan traktörler dışarıya çıkarılarak yanmaktan kurtuldu. Ahırda bulunan hayvanlar da vatandaşların yardımıyla dışarıya çıkarılarak telef olmaktan kurtuldu. Yangının eve ve bitişiğindeki diğer yapılara sıçramaması için yoğun gayret gösteren itfaiye ekipleri, soğutma çalışması yaparken belediyeye ait iş makineleri de kepçelerle depo ve samanlığa müdahale etti. Yangın uzun uğraşların ardından ev ve çevresindeki diğer yapılara sıçramadan söndürülerek kontrol altına alındı. 

konya-yangin.jpg
Depoda bulunan ve söndürme çalışmaları sırasında enkaz altında kalan otomobilin tamamen kullanılamaz hale geldiği, depodaki malzemelerle samanlıktaki balyaların da zarar gördüğü bildirildi. Soğutma çalışmalarının devam ettiği, sonrasında da adreste enkaz kaldırma çalışmalarının başlayacağı öğrenildi. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA