• Konya8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya’da kutlu doğum etkinliğine yoğun ilgi
25 Nisan 2014 Cuma 15:55

Konya’da kutlu doğum etkinliğine yoğun ilgi

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından kutlu doğum etkinlikleri kapsamında Bütün Diller O’nu Söyler isimli program düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve yoğun ilgi gören programda dünya birincisi hafız İshak Danış, Yasir Ünlü, Sami Savni Özer ve Grup Dergah yer aldı. Etkinlikte konuşan Başkan Tahir Akyürek, Kutlu Doğum etkinliklerinin tüm Türkiye’de idrak edildiğini belirterek, Büyükşehir Belediyesi olarak Konya merkezde ve merkez dışında yeni metropol olan bazı ilçelerde düzenledikleri programların büyük bir coşkuyla idrak edildiğini vurguladı. Yapılan etkinliklerin amacının Peygamber Efendimiz’i anlamak ve O’nun yolunda gitme duygusunu sağlamlaştırmak olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, “Hazreti Peygamberi tam anlasaydık birbirimize tebessüm etmeden geçmezdik, selamlaşmanın sünnet olduğunu unutmazdık. Yetimin başını okşamanın, komşunun hukukunu gözetmenin, aile içinde muhabbetle muamele etmenin, küçükleri sevmenin, büyüklere her zaman şefkat, merhamet ve saygı duymanın önemini hep birlikte bütün insanlar olarak kavrardık. Kutlu Doğum Haftası programlarının bu eksikleri gidermeye, yeni bir dirilişe ve yeni güzelliklere vesile olmasını diliyorum” dedi.
Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülmelik Ötegen, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve çok sayıda davetlinin katıldığı programın sonunda katılımcılara 40 hadis kitapçığı hediye edilerek gül şerbeti ikram edildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA