• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada Kitap Şenliği başlıyor
10 Temmuz 2009 Cuma 18:05

Konya'da Kitap Şenliği başlıyor

Meram Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Kitap Şenliği başlıyor.

Meram Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Kitap Şenliği başlıyor. 30 gün boyunca devam edecek etkinliklerin açılışı 11 Temmuz 2009 Cumartesi günü saat 17:45’de gerçekleştirilecek. Etkinlikler boyunca Konyalı okurlar 18 seçkin yazar, 175 yayınevi ve 40 bini aşkın kitapla buluşacak.

Bir ay süre ile Tarihi Meram Köprüsü’nde okurlarıyla buluşacak olan yazarlar söyleşi ve imza günleri düzenleyecek. 11 Temmuz 2009 Cumartesi günü 17:45’de açılışı yapılacak olan etkinliklerin ilk konukları ise Mustafa Demirci ve Yaşar Alptekin.

Konya’ya olan hayranlığı ile bilinen, Tasavvuf Müziğinde yorumladığı eserlerle sevenlerinin büyük beğenisini toplayan ve Sufi Mehter projesinin mimarı da olan Mustafa Demirci, 11 Temmuz 2009 Cumartesi günü Meram Köprüsü’nde hem kendisiyle ilgili merak edilenleri cevaplayacak hem de eserlerini imzalayacak. Demirci, vereceği konser ile de unutulmaz bir akşam yaşatacak.
 
11 Temmuz 2009 Cumartesi günü saat 17:45’de açılışı yapılacak olan Kitap Şenliği ile ilgili bir açıklama yapan Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, ‘’Bir ay sürecek olan bu etkinlik Konya’nın kültürel yaşamına farklı katkılar sağlayacaktır’’ dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA