• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada karı-koca kavgası kanlı bitti
14 Şubat 2012 Salı 11:23

Konya'da karı-koca kavgası kanlı bitti

Zeynep L. hastaneye kaldırılırken, şüpheli kayıplara karıştı.
26 yaşındaki kadın önce darp edildi sonra da bıçaklandı. Konya’da geçtiğimiz hafta, eşinin saldırısına uğradığı iddiasıyla ikinci kattaki evinin penceresine çıkarak yardım isteyen Zeynep L. polis tarafından kurtarılmıştı. Bu kez eşiyle cadde de karşılaştığı ileri sürülen 26 yaşındaki kadın önce darp edildi, sonra da bıçaklandı. Zeynep L. hastaneye kaldırılırken, şüpheli kayıplara karıştı.

İlk olay 5 Şubat tarihinde Selçuklu İlçesi Kocatepe Mahallesi’nde yaşanmıştı. İddialara göre, aralarında sorun bulunan Halil L. ile Zeynep L. tartışmaya başlamış, bu sırada eşinin bıçaklı saldırısına uğradığı ileri sürülen 26 yaşındaki Zeynep L., ikinci kattaki evinin penceresine çıkarak yardım istemişti.
 
İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, evin girişinde bulunan beton bloğa çıkarak Zeynep L.’yi kurtarmıştı. 23 yaşındaki Halil L. ise gözaltına alınmıştı. Yaşanan bu olayın ardından ayrı yaşadıkları öğrenilen Zeynep L. ile Halil L. Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınlarında karşılaştı. Çıkan tartışmada Zeynep L. önce darp edildi, sonra da bıçaklandı. 26 yaşındaki kadın, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Numune Hastanesine kaldırıldı.
 
Başından darbe alan, kolunda da derin yaralar bulunduğu iddia edilen Zeynep L.’nin tedavisi sürerken, Halil L. kaçtı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.....
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA