• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada iş yerine silahlı saldırı
15 Temmuz 2012 Pazar 14:48

Konya'da iş yerine silahlı saldırı

Konyada bir iş yerine, plakası alınamayan otomobil içerisinden kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından pompalı tüfekle 6 el ateş edildi.
Konya’da bir iş yerine, plakası alınamayan otomobil içerisinden kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından pompalı tüfekle 6 el ateş edildi. Olayın yaşandığı sırada güvenlik kamerasına takılan görüntülerde, ateş edildiği sırada iş yerinin camlarının kırıldığı ve bir sokak köpeğinin de silah sesine korkup kaçtığı anlar kaydedildi.
Olay, saat 01.30’da merkez Selçuklu ilçesi Musallabağları Mahallesi Eski Kunduracılar Sanayi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Abdurrahman Beyazbenli’ye (60) ait motor tamirhanesine plakası alınamayan otomobil içerisinden kimliği belirsiz kişi veya kişilerce pompalı tüfekle ateş edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinin camları kırılırken, içeride bulunan motosikletlerde de hasar oluştu. Silah sesini duyan vatandaşların iş yeri sahibine haber vermesi üzerine Abdurrahman Beyazbenli, olay yerine geldikten sonra polise haber verdi. Polisin iş yerinde yaptığı incelemenin ardından, başka bir iş yerindeki güvenlik kamerası incelendi. Yapılan incelemede güvenlik kamerası görüntülerinde siyah renkli bir otomobilin iş yerinin önünden geçtikten sonra tamirhanenin camlarının kırıldığı görüldü. Kaydedilen görüntülerde sokaktan geçen bir köpeğin de silah sesi üzerine yönünü değiştirerek kaçtığı görülüyor. Düşmanı olmadığını söyleyen iş yeri sahibi Abdurrahman Beyazbenli, “Olayı gazinodan çıkan komşularım gördü. Saldırgan tek kişiymiş, iri yarı birisi. Koyu bir arabayla gelmiş, 6 el ateş etmiş pompalı tüfekle” diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA