• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada iki erkek cesedi bulundu
21 Ekim 2012 Pazar 19:21

Konya'da iki erkek cesedi bulundu

Konya'nın Akşehir ilçesine bağlı Atakent beldesi yakınlarında ormanlık alanda biri Avusturya uyruklu 2 kişinin cesedi bulundu.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Atakent beldesinde oturan çiftçi İhsan Doğan (37) traktörle bahçesine gittiği sırada, Güllü Orman Tokat mevkiinde çalılıklar arasında kıyafet fark etti. Kıyafetleri dikkatlice inceeyen Doğan, yerdekilerin ceset olduğunu anlayınca jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma, çevre güvenliği alarak inceleme yaptı. Yapılan ilk incelemede, cesetlerden birinin Avusturya uyruklu Herald Weib (52) isimli şahsa, diğer cesedin ise Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Dedeçam Beldesi'nde oturan Ramazan Kaplan’a (52) ait olduğu belirlendi. Cesetler üzerinde yapılan inceleme ise şahısların vücudunda darp izine ve kurşun izine rastlandığı belirtildi.
Ormanlık alanda cesedi bulunan Avusturyalı Herald Weib'in 2 Ekim tarihinde Antalya Havalimanı’ndan Türkiye'ye giriş yaptığı ve Ramazan Kaplan isimli şahısla birlikte ortak besicilik yapmak istedikleri bu sebeple de Akşehir ve bölgesinde damızlık hayvan ve traktör araştırması yaptıkları öğrenildi. Ölen iki kişiden, Perşembe gününden bu yana haber alınamadığı öğrenildi.
Jandarmanın ve savcının olay yerinde yaptığı araştırmalardan sonra iki kişinin cesedi, otopsi için Akşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA