• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada heyecanlı bekleyiş
18 Haziran 2012 Pazartesi 22:02

Konya'da heyecanlı bekleyiş

Konyaspor ile Şekersporun aynı çatı altında buluşma girişimi, iki taraf yöneticileri kadar, Konyaspor teknik ekibini de heyecanlandırdı

Konyaspor ile Şekerspor’un aynı çatı altında buluşma girişimi, iki taraf yöneticileri kadar, Konyaspor teknik ekibini de heyecanlandırdı. Yeşil-beyazlı temsilcimizde hafta içinde imzaların atılacağı gelen bilgiler arasında


Konyaspor’da, transferde yoğun hafta. Dış ve iç transferde futbolcularla görüşmeler devam ederken, imzalarda atılmaya başlanacak. Yeşil-beyazlı yönetim ve teknik direktör Hüsnü Özkara’nın birlikte sürdürdükleri transfer konusunda hafta sonuna kadar iki-üç futbolcuya imza attırılabileceği ileri sürüldü. Hafta sonunu Ankara’da geçiren ve bugün Konya’ya gelecek olan teknik direktör Özkara, transferle ilgili olarak, öncelikle Şekerspor ile yapılması planlanan işbirliğinin sonucunu beklediklerini açıkladı. Konyalıların sabırlı ve takımın yanında olmalarını isteyen teknik direktör Hüsnü Özkara, “Şeker fabrikasının Konyaspor’a sponsor olması takımın önünü açacaktır. Bu kararı bekliyoruz. Gerçekleşirse ki çalışmalar bu yönde o zaman çok iyi şeyler olacaktır” diye konuştu.

Teknik direktör Özkara, Konyaspor adına yoğun bir hafta olacağını da vurguladı ve transfer çalışmalarının devam ettiğini, iç transferde sözleşmesi biten futbolcularla görüşeceklerini, kendilerini bırakmak istemediklerini dile getirdi. Kaleci olarak Kartalsporlu Kaya ile birlikte Antalyasporlu Ömer Çatkıç üzerinde de durduklarını, ancak Ömer’in tercihini Karşıyaka’dan yana kullandığını söyledi. Konyaspor’un eski futbolcusu Erdal’ın gelmek istediğini ve kendisinin Konyaspor’a gelmesinden memnunluk duyacağını da belirten Özkara, “birçok futbolcuyla görüşüyoruz. İyi şeyler olacak. Yabancı futbolcular konusunda bekliyoruz. Onların vereceği kesin karar doğrultusunda hareket edeceğiz. Dahası, yabancı futbolcu transferini Robak’ın kalıp kalmayacağına göre gerçekleştireceğiz. Ayrıca, öyle sanıyorum ki, hafta içerisinde kaleci Kaya ile birlikte Kartalspor’un ön liberosu Ahmet Gökhan Güney’e imza attırabiliriz” dedi.

HASAN DAĞLI: BOŞ DURMUYORUZ

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, yeni sezona güçlü girebilmek için transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde geçtiğini, özellikle bu hafta içinde somut adımlar atılacağını belirterek, “taraftarlarımız merak etmesinler, boş durmuyoruz” dedi. Hem iç,  hem dış, hem de yabancı oyuncu transferleri konusunda hafta içinde önemli bir mesafe kat edeceklerini bildiren Dağlı, “Bugün itibarı netleşen bir durum yok, ama bu hafta içinde bir hareketlilik yaşayacağımız kesin. Bu konuda yoğun bir çalışma araştırma temposunda olduğumuzu söyleyebilirim. Transfer konusunda Hocamızla birlikte hareket ediyoruz. O kendi üstüne düşeni, biz de kendi üstümüze düşeni yapmanın gayretini gösteriyoruz. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, Konyaspor bu sezon çok farklı olacak ve bunu hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA