• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada gece alarmı!
09 Ekim 2011 Pazar 10:47

Konya'da gece alarmı!

Konya'da gece 155 Polis İmdat telefonuna gelen bir ihbar polisi harekete geçirdi. Selçuklu İlçesi Sakarya mahallesindeki bir akaryakıt istasyonuna gelen yüzü maskeli iki kişi ellerindeki silah...
Geceyi hareketlendiren olay Selçuklu İlçesi Sakarya Mahallesinde yaşandı. Yeni İstanbul Yolu üzerindeki akaryakıt istasyonunda silahlı soygun yapıldığı ihbarını alan polis harekete geçti. İddialara göre, saat 03.00 sıralarında akaryakıt istasyonu çalışanları Mehmet Yılmaz ve Mehmet Çiçek işyerinde birlikte otururken, petrole yüzü kar maskeli iki kişi girdi. Birinin elinde silah, diğerinin elinde ise bıçak olan şüpheliler, çalışanlardan kasadaki parayı istedi.
 
Kasadaki 700 lirayı alan 2 şüpheli, çalışanlara zarar vermeden hızla akaryakıt istasyonundan kaçtı. İhbar üzerine polis kent genelinde alarma geçti. Şüphelilerin kaçtığı yöne çok sayıda ekip gönderildi. Güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği belirlenen şüphelilerin yüzünde kar maskesi, ellerinde ise silah ve bıçak olduğu öğrenildi. Gece boyunca iz süren polisin yaptığı aramalarda şüphelilerin izine rastlanamadı. Olay yerinde inceleme yapan polisin soruşturması sürüyor. 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA