• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada evin camından giren hırsızlar çıkışta polisle karşılaştı!
14 Ocak 2019 Pazartesi 17:56

Konya'da evin camından giren hırsızlar çıkışta polisle karşılaştı!

Konya’da bir apartman dairesinin camından içeriye hırsızlık için girdiği iddia edilen 2 şahıs, polis ekiplerini fark etmesi üzerine kaçmak istediği sırada yakalandı.

Konya’da bir apartman dairesinin camından içeriye hırsızlık için girdiği iddia edilen 2 şahıs, polis ekiplerini fark etmesi üzerine kaçmak istediği sırada yakalandı. Şüphelilerin kullandığı kamyonet içerisinde ise gözcülük yapan bir kadının olduğu ortaya çıktı.

Olay, gece saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi Yeşil Bayır Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde uzun süre tur atarak bir apartmanın bahçe önüne gelen 42 CGZ 94 plakalı kamyonetten şüphelenen vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Adrese Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler sevk edildi. Bu sırada 2 şahsın birinci katta bulunan daireye girdiğini tespit eden ekipler, çember yöntemiyle alanı daraltarak şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Polis ekiplerini fark eden şüpheliler Halil Ç. ile Osman S. girdikleri camdan kaçmak istedikleri sırada yakalanarak gözaltına alındı.
Şüphelilerin olay yerine geldikleri araçta inceleme yapan ekipler, araç içerisinde gözcülük yaptığı iddia edilen şüphelilerden Halil Ç.’nin karısı R.Ç.'yi buldu. Zanlılardan Osman S.’nin 5 farklı hırsızlık olayından, Halil Ç.’nin 2 ayrı hırsızlıktan, karısı R.Ç.’nin de 3 ayrı hırsızlıktan kaydının olduğu öğrenildi. 3 şahıs işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Osman S. ve Halil Ç. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, R.Ç. serbest kaldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA