• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada erkeğe şiddet!
18 Ekim 2017 Çarşamba 13:04

Konya'da erkeğe şiddet!

Konya'da kendisini aldattığını iddia edip kocasını üç yerinden bıçaklayan bir kadın, olay yerine gelen babasına sarıldıktan sonra "Mustafam nasıl" diyerek eşinin sağlık durumunu sordu.

Olay, dün 19.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Nişantaş Mahallesi Dr. Mehmet Hulusi Baybal Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Edinen bilgiye göre, bir süredir psikolojik sorunları olan Merve K. (38) kocasının iş yerine giderek kendisini aldattığı gerekçesiyle tartışmaya başladı. Karı-kocanın tartışmasının kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Merve K., eşi Mustafa K.'yı (54) üç yerinden bıçakladı. Kanlar içerisinde yere yığılan Mustafa K.'ya ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Ayakkabı ipleriyle yaralı bölgesine tampon yapılan Mustafa K., çağrılan ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Önce güldü sonra "Mustafam nasıl" diye sordu

Olayın ardından iş yerinin güvenlik görevlileri tarafından güvenlik odasına götürülen Merve K., polislerin iş yerine gelmesiyle gözaltına alındı. Olayı haber alıp iş yerine gelen babasını görünce gülen Merve K.'nın daha sonra babasına sarılarak "Mustafam nasıl" diyerek eşinin sağlık durumunu sordu. Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan şüpheli Merve K., sağlık görevlilerinin eşliğinde ambulansa götürüldü. Müdahalesi yapılan Merve K., babasından destek alarak polis eşliğinde ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yaralıya iş yerinde bulunan ayakkabı bağçıklarıyla tampon yaparak müdahale eden bir kişi, olayın ardından sağlıktan anlayan bir kişiyle yaraya ayakkabı ipi ile müdahale ettiklerini söyledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA