• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada Doğru Tercih Destek Bürosu
20 Temmuz 2010 Salı 12:07

Konya'da 'Doğru Tercih Destek Bürosu'

KTO Karatay Üniversitesi rektörlük binasında ve Zafer Meydanında üniversite adaylarına doğru tercih için rehberlik edecek olan Doğru Tercih Destek Bürosu açtı.
KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Mehmet Babaoğlu, KTO-Karatay Üniversitesi’ne öğrencilerin yoğun ilgi göstermesi ve öğrencilerin gelecekleri ile ilgili karar aşamasında Tercih Bürolarının büyük etkisi olması nedeniyle Doğru Tercih Destek Bürosu’nu hizmete açtıklarını ve gençlere en iyi hizmeti vermek istediklerini söyledi.
Babaoğlu açıklamasına şöyle devam etti:
“KTO Karatay Üniversitesi öğrencilerin her zaman yanında yer alacaktır. Bu nedenle üniversitemizin misyonunu liderlik vasfına sahip, yenilikçi, girişimci ve eleştirel düşünebilen nitelikli mezunlar yetiştiren ve küresel yaklaşımı hedef almış, bilimsel alanda öncülük eden bir üniversite olarak belirledik. KTO Karatay Üniversitesi öğrencilerine kar amacı gütmeden sanayi ve ticaret ile işbirliği içerisinde teorik bilginin yanında pratik eğitimi de ülkemizin geleceği olan gençlerimize sağlıyoruz. Yurt dışında eğitim alan zengin akademik kadromuz ile KTO Karatay Üniversitesine tüm öğrencilerimizi bekliyoruz. KTO Karatay Üniversitesi Doğru Tercih Destek Bürosu yardımı ile öğrencilerimizin en doğru tercihi yapacaklarını umuyorum. Genel Sekreterimiz Mahmut İlerisoy ve Tercih Destek Büromuz dünyada ve Türkiye’de yükselen mesleklerle ilgili oldukça deneyimlidir. Zafer alanı ve üniversite rektörlüğümüzde oluşturduğumuz ekip hangi üniversiteyi tercih ederseniz edin sizlere yardıma hazırdır.” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA