• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada Cumhuriyet Bayramı kokteyli
30 Ekim 2012 Salı 10:29

Konya'da Cumhuriyet Bayramı kokteyli

29 Ekim Cumhuriyetin 89uncu kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Konya Valiliği tarafından kokteyl verildi.
29 Ekim Cumhuriyet’in 89’uncu kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Konya Valiliği tarafından kokteyl verildi. Bir otelde verilen kokteyle Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, AK Parti Konya Milletvekili lhan Yerlikaya, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Yılmaz Özkaya, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Namık Boran, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, askeri ve sivil erkan ile şehit aileleri katıldı.
Konya Valisi Aydın Nezih Doğan ve Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, eşleriyle birlikte davetlileri karşılayarak tebrikleri kabul etti. Tebriklerin kabulünden sonra programa katılan davetliler kokteylde bir araya geldi. Programın başlamasıyla birlikte Vali Doğan, tüm masaları eşiyle birlikte dolaşarak davetlilerle sohbet etti.
Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, “Cumhuriyet'imizin 89’uncu gününü kutladığımız bugün, bazı sıkıntılarımızı aşmamız lazım gelen günleri de yaşıyoruz. Artık şunu başarmamız lazım. Birbirimizle olan ilişkilerimizi gözden geçirmeye ihtiyacımız var. Daha çok birbirimize yakın davranmaya birbirimizle omuz teması içerisinde olmaya ihtiyacımız var. Küçük kırgınlıkların bir takım anlaşmazlıkların artık geride bırakılması lazım. Cumhuriyet'imizin 100. yıl şeref yıldönümüne 10 yıl kaldı. Bundan sonra ki her gün bizim milletimiz için çok değerli. Bizim iddialarımızı gerçekleştirebilmemiz için mutlaka çok iyi dayanışmamız lazım. Ve her gün daha çok çalışarak, hedef yerimizi yani 10 büyük ekonomiden biri olma isteğimizi teyit edecek biçimde mesafe almamız lazım. Tabi bunu yapabilmemin ön koşulu ısrarla söylüyorum ki omuz omuza temastır, birlikte olmaktır, birlik ruhundan yararlanmaktır. Cumhuriyet Bayram’ımızın bu anlamda bize birlik ruhunu aşılayan bir gün olmasını diliyorum” diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA