• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada cinayet
19 Mart 2014 Çarşamba 12:14

Konya'da cinayet

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bıçaklı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan genç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bıçaklı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan genç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
Beyşehir’de dün öğle saatlerinde Evsat Mahallesi’nde bir arkadaşı ile yolda yürürken yanına yaklaşan bir lise öğrencisinin bıçaklı saldırısına uğrayan Nuri K. (19), kalbi üzerine ve sağ bacağına aldığı bıçak darbesi sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Konya’ya sevk edilmişti. Sevk edildiği Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi’nde ameliyata alındığı öğrenilen 19 yaşındaki genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Nuri K’nın bugün doğum yeri olan Gökçimen beldesinde defnedileceği öğrenildi.
Bıçaklı saldırı olayını gerçekleştirdikten sonra olay yerinden uzaklaşan ve polis tarafından gözaltına alınan 17 yaşındaki lise öğrencisi M.İ. ise, polis merkezindeki işlemlerinin ardından Beyşehir Adliyesi’ne sevk edildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA