• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada büyük esrar opersayonu
30 Ağustos 2009 Pazar 14:05

Konya'da büyük esrar opersayonu

Konya Eminyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Şubesi (KOM) tarafından özel harekat polislerinin katılımıyla uyuşturucu operasyonu düzenlendi.
Konya Eminyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Şubesi (KOM) tarafından özel harekat polislerinin katılımıyla uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda silahlar ve çok miktarda esrar ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü KOM Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin yaklaşık 6 aydır takip ettiği uyuşturucu şebekesine sahur vaktinden hemen sonra operasyon düzenlendi. Konya il merkezi ve Ilgın ilçesi ile Gaziantep'te düzenlenen operasyona özel harekat polisleri ile polis köpeği Nam da katıldı. Evin çevresini saran özel harekat polisleri bir evin kapısını koç boynuzu ile kırarak açtı. Başka bir evin etrafını saran polisler, evinde silah bulunduran şahsı etkisiz hale getirdi.
Operasyon kapsamında Konya'dan ve Gaziantep'ten toplam 10 kişi gözaltına alınırken, evlerde yapılan aramalarda yaklaşık 3 kilo satışa hazır esrar ile 2 adet tabanca ve 1 adet tüfek çıktı. Şüphelilerin Gaziantep'den getirdikleri esrarı Konya'daki sokak satıcılarına sattıkları iddia ediliyor. Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler sorgulanmak üzere KOM Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA