• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada bir günde üç etkinlik
29 Mart 2012 Perşembe 15:01

Konya'da bir günde üç etkinlik

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi, 2012 Kültürel Etkinlikler Takvimi kapsamında cumartesi günü 3 etkinlik birden düzenliyor.
 Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi, 2012 Kültürel Etkinlikler Takvimi kapsamında cumartesi günü 3 etkinlik birden düzenliyor.

TYB Şube Başkanı Mehmet Ali Köseoğlu, Mart ayı başında açıklanan kültürel etkinlikler takviminin yoğun ilgiyle devam ettiğini kaydederek, hafta sonunda gerçekleştirilecek 3 etkinlikle Konya’da adeta kültürel şölen yaşanacağını belirtti.
 
Köseoğlu, “31 Mart Cumartesi günü ilk etkinlik Kulesite’de, AK Parti Konya Milletvekilimiz Mustafa Kabakcı’nın fotoğraf sergisi açılışı olacak. Saat 13’te açılacak ‘Yüzler ve çiçekler’ fotoğraf sergisine tüm fotoğraf meraklılarını davet ediyoruz” dedi. Sergi açılışından sonra 48. Kütüphane Haftası münasebetiyle yine Kulesite’de, Konya’da yaşayan yazarlar buluşması ve imza günü etkinliğinin 13.30’da başlayacağını belirten Köseoğlu şöyle devam etti: “Yazarlarımızla okurlarımızın bir araya geleceği bu programın da yoğun ilgi göreceğini düşünüyorum.
 
Yine Kütüphane Haftası münasebetiyle saat 16’da İl Halk Kütüphanesi’nde Prof. Dr. Saim Sakaoğlu Hocamızın yöneteceği, Dr. Hasan Özönder, Seyit Küçükbezirci ve Av. Ahmet Ergun’un konuşmacı olacakları ‘Benim Kütüphanem Paneli’ni gerçekleştireceğiz. Bu programın da haftanın anlamlı programlarından biri olduğunu belirtmek istiyorum.

Öte yandan, Kulsesite’de saat 13.30’da başlayacak yazarlar imza gününe Duran Çetin,
Huzeyme Yeşim Koçak, Melahat Ürkmez, Metin Oralöz, Nazım Peker, Şakir Tuncay Uyaroğlu, Zeki Oğuz, Ömer Lütfi Ersöz ve Hande Dağ katılacak.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA