• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada bıçaklı kavga
08 Temmuz 2011 Cuma 17:20

Konya'da bıçaklı kavga

Konya'nın Kulu ilçesinde tartıştığı 4 kişiyi uzaklaştırmaya çalıştığı bıçağı düşürünce önce darp edilen market sahibi, sonra bıçakla yaralandı.
Konya'nın Kulu ilçesinde tartıştığı 4 kişiyi uzaklaştırmaya çalıştığı bıçağı düşürünce önce darp edilen market sahibi, sonra bıçakla yaralandı. Yaşananlar marketteki güvenlik kameralarıyla kaydedildi.
    
Edinilen bilgiye göre Atatürk Caddesi'ndeki marketinin önüne park ettiği aracının içinde oturan Mustafa Aynal, yanına gelen 4 kişi ile tartıştı.
    
Tartışma sırasında girdiği marketten elinde bıçakla çıkan Aynal, 4 kişiyi uzaklaştırmaya çalıştı. Bu sırada elindeki bıçağı düşüren Aynal, önce darp edildi, ardından da bacağından ve sol koltuk altından bıçaklandı. Yaralanan Aynal, Kulu Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara'daki özel bir hastanede tedavi altına alındı.
    
Sağlık durumu iyi olan Aynal, ''Marketin önündeki arabamın içerisinde oturuyordum. İşyerine 4 kişi gelmiş, benden haraç istediler. İsminin Ömer Faruk Ç. olduğunu öğrendiğim kişi benden ısrarla para istedi. Vermeyince hakaret ederek leblebi satın almak istediğini söyledi. Aileme hakaret etmeye başlayınca bıçakla şüphelileri uzaklaştırmak istedim. Elimden bıçak düşünce beni önce darp ettiler, sonra bıçakladılar'' dedi.
    
Kulu Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından olaya karıştığı gerekçesiyle gözaltına alınan Ömer Faruk Ç, Ali T. ve Emre Yiğit A. gözaltına alındı.
    
İfadelerinde sigara almak için markete girdiklerini, paralarının 50 kuruş eksik çıktığını, market sahibi kabul etmeyince de aralarında kavga çıktığını iddia eden şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
    
Kavga anı market içinde ve kapı önünde bulunan güvenlik kameralarıyla saniye saniye kaydedildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA