• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada Anadolu Odaları toplantısı
06 Aralık 2011 Salı 12:39

Konya'da 'Anadolu Odaları' toplantısı

SMMMO Başkanı İsmail Turan, Anadolu'da bulunan Odalar tarafından oluşturulan Anadolu Odaları Platformu'nun 5. toplantısının 10 Aralık 2011 Cumartesi günü Konya'da gerçekleştirileceğini söyledi.
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı İsmail Turan, Anadolu'da bulunan Odalar tarafından oluşturulan Anadolu Odaları Platformu'nun 5. toplantısının 10 Aralık 2011 Cumartesi günü Konya'da gerçekleştirileceğini söyledi.
Konya SMMMO Başkanı Turan yaptığı açıklamada, "Platform toplantısına Kayseri, Sivas, Nevşehir, Niğde, Yozgat, Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Çankırı, Kırşehir, Adana, Bilecik, Çorum, Tokat, Amasya ve Konya SMMM Odaları katılacaktır. Ayrıca TÜRMOB Genel Başkan Yardımcısı Ülkü Sönmez de TÜRMOB'u temsilen katılacaktır. Meslekte yaşanan bölgesel sorunlar ve mesleki gelişim için gerekli gündem maddelerinin görüşüleceği Anadolu Odaları Platformu için gerekli hazırlıklar odamız tarafından tamamlanmıştır. Şehir dışından gelecek meslektaşlarımız için Konya'mıza yakışır bir şekilde ev sahipliği yapılacaktır. Anadolu Odaları Platformu'na katılan oda temsilcilerimiz oda binamızda yapılacak olan değerlendirme toplantısından sonra Mevlana Haftası olması sebebiyle Hz. Mevlana'nın 738. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri'nde ağırlanacaklardır" dedi....
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA