• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada ambalaj atıkları yönetimi semineri
29 Temmuz 2009 Çarşamba 12:04

Konya'da ambalaj atıkları yönetimi semineri

Konya'da, Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından Ambalaj Atıkları Yönetimi, Mevzuatı ve Uygulamaları Semineri düzenlendi
Konya'da, Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından Ambalaj Atıkları Yönetimi, Mevzuatı ve Uygulamaları Semineri düzenlendi.
Dedeman Otel'de düzenlenen seminere Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Çevre ve Orman Müdür Vekili Hasan Küçükaydın, Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Akman, RTP Uzmanı Osman Fatih Yalçın ve çok sayıda davetli katıldı.
Seminerde konuşan İl Çevre ve Orman Müdür Vekili Hasan Küçükaydın, çevre için kaliteyi arttırmaya çalıştıklarını belirterek, "Dünyada hızlı nüfus artışı, kentleşme, sanayi atıklarıyla birlikte çevre kirliliği arttı. Bu kapsamda ülkeler atıkları geri kazanma adına önemli adımlar attı. Çevre kirliliği önemli bir sorun. Çevre kirliliğinin giderilmesi için yapılan çalışmalar geleceğimiz için çok önemli olacak" dedi.
Konya Valisi Aydın Nezih Doğan ise, daha önce bu tür seminerlere katıldığını ifade ederek, "Bu tip seminerler çok dikkatli takip edilmeli. Dünyanın yaşamakta olduğu enerji sorunu ve bunu geri kazanımı çok önemli hale geldi. İnsanın çevreye verdiği kirlilik yüzünden çevre artık bunu kaldıramaz hale geldi. Onun için çevre insan kadar önemli oldu. Çağdaş ülkelerde geri dönüşüm konusu çok önemsenmektedir. Umarım bu seminerle daha etkili işler yapacağız" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından atık ve ambalajlarla ilgili sunumlar yapıldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA