• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada 3 otomobil çarpıştı 6 yaralı
01 Ekim 2013 Salı 09:29

Konya'da 3 otomobil çarpıştı 6 yaralı

Konyada üç otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Konya’da üç otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde merkez Meram ilçesi Yeni Meram Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yeni Meram Caddesi üzerinde seyir halinde olan Kemal Sayar (21) idaresindeki 42 HS 075 plakalı otomobil, Celal Bademci (19) yönetimindeki 06 EV 9850 plakalı otomobil ve Ahmet Erbaşlar’ın (30) kontrolündeki 42 HV 938 plakalı otomobil aynı istikamete doğru giderken çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Kemal Sayar'ın kullandığı otomobil refüjde bulunan ağaçları yıkarak yolun diğer şeridine takla attı.

Takla atan otomobilin sürücüsü Kemal Sayar ve otomobilde bulunan arkadaşı Mehmet Ormancı (19) ile yol kenarında bulunan ağaçlara ve elektrik direğine çarparak durabilen otomobilin sürücüsü Celal Bademci yaralandı. Kazada iki otomobilde bulunan üç yaralı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, iki otomobille çarpıştıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Ahmet Erbaşlar idaresindeki araçta bulunan Ömer (65), Saniye (63) ve Saliha Erbaşlar (24) hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada yaralananlardan birisi babasını telefonla arayarak kaza yaptığını söyledi. Kaza mahalline gelen yaralıların akrabaları ise otomobilleri görünce fenalık geçirdi. Kaza yapan sürücülerden Ahmet Erbaşlar kazayı, ”Ben sol şeritten giderken, sağ şeritten de başka bir otomobil gidiyordu. Arkadaşlar sağ şeritten gelip sol şeride girince kaza meydana geldi” diyerek anlattı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA