• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya’da 19 Mayıs kutlamaları
19 Mayıs 2016 Perşembe 15:47

Konya’da 19 Mayıs kutlamaları

Konya’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandı.

Anıt Alanı'nda düzenlenen törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından gençlik yürüyüşü yapıldı. Protokol ve törene katılanlar Kültür Park’a kadar kortej eşliğinde yürüdü. Buradaki programda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutladığımız bu şanlı gün hem milli mücadelemizin silinmez bir hatırası, hem de yüzünü geleceğe dönmüş nesillerin en büyük ilham kaynağıdır. Geleceğimizin teminatı sevgili gençler, bilgi toplumumuzun üreten, araştıran, teknolojiyi takip eden, bilgiye, düşünceye saygılı ve hoşgörülü, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, insanı her türlü değerin üzerinde tutan bir yaklaşımla geleceğe kendinizi hazırlamanız gerektiğini hatırlatmak isterim” dedi.
Açılış konuşmasının ardından Tekvando gösterileriyle devam eden program, Uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.
Programa Konya Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Akyürek, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA