• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya’yı daha ileriye götürmek için buradayız
01 Eylül 2009 Salı 10:14

'Konya’yı daha ileriye götürmek için buradayız'

Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tahir Şahin, KSO Yönetim kurulu üyeleri, İl Başkanı Mustafa Çevike hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tahir Şahin, KSO Yönetim kurulu üyeleri, İl Başkanı Mustafa Çevik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Konya sanayisinin dünü, bugünü ve yarını hakkında il başkanı Çevik’e bilgi veren Tahir Şahin, “ Konyamız geçmişten bugüne çok hızlı bir çizgide ilerleyerek gelecek nesillere umut vaat etmektedir. Her geçen gün birçok firmamız kendilerini geliştirerek bir Sanayi devi haline geliyor. Ülke ve Dünya çapında adını duyuran birçok sanayi kuruluşunu bünyesinde barındıran Konya’yı daha ileri seviyelere götürmek için buradayız. İl Başkanı Sayın Çevik de bir sanayici. Bizden biri. Konya’nın sanayi alanında bir marka olması için el birliğiyle çalışmayı diliyoruz” şeklinde konuştu.
 Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Mustafa Çevik ise, “ Konya bir tarım ve sanayi şehri. Konya bugün küçük ve büyük ölçekli sanayi kuruluşlarıyla birlikte marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Türkiye’nin 500 sanayi devi arasında açıklanan kuruluşlar arasında Konya’dan ilk 500 sanayi devi arasında 7, ikinci 500 sanayi kuruluşu arasında ise 13 Konya firmasının bulunması gurur verici, bizleri oldukça onurlandırdı. Bizler de sanayici geçmişten geliyoruz. İç Anadolu bölgesinin sanayi alanında can damarı şehri halindeki Konya’mızı ülke bazında daha ileri seviyelere taşıyacak yatırımların yapılması için el birliğiyle çalışacağız. Gerçekleştirdiğiniz ziyaretten ötürü hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA