• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya Vergi Dairesinden muhasebecilere ziyaret
22 Şubat 2011 Salı 13:12

Konya Vergi Dairesi'nden muhasebecilere ziyaret

Konya Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz ve beraberindeki heyet, Vergi Haftası nedeniyle Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odasını ziyaret etti.

Konya Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz ve beraberindeki heyet, Vergi Haftası nedeniyle Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odasını ziyaret etti.

Ziyarette Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz, başkan yardımcıları ve grup müdürleri, Konya SMMM Odası Başkanı İsmail Turan, yönetim kurulu ve Oda kurulları tarafından karşılandı.

Vergi Dairesi Başkanı Aksöz, bugüne kadar kendilerine her türlü desteği veren Konya SMMM Odasına teşekkür etti. Aksöz, “Konya SMMM Odamız, Vergi Dairesi Başkanlığımıza bugüne kadar elinden gelen desteği vermiştir. Bundan dolayı oda başkanımıza teşekkür ediyorum. Torba Yasa olarak bilinen ve bazı alacaklara af getiren yasa meclisten geçti. Bu konuyla da ilgili gerek toplumun gerekse muhasebecilerimizin bilinçlenmesi amacıyla odamızdan bu konuda da gerekli desteği bekliyoruz” dedi.

Oda Başkanı İsmail Turan ise, yeni çıkan her türlü yasa ve tebliğin düzenlenen seminerlerle meslektaşlarına anlattıklarını söyledi. Turan, “Vergi Dairesi Başkanlığımızın yaptığı ziyaretten büyük onur duyduk. Konya SMMM Odası olarak bugüne kadar her zaman Vergi Dairemizin destekçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Düzenlediğimiz seminerler, kamu kurum ve kuruluşlarıyla yaptığımız istişare toplantıları bunun en büyük göstergesidir. Yeni çıkan her türlü tebliğ ve kanunla ilgili olarak odamız gerekli çalışmaları yapıp web sitemiz ya da seminer ile üyelerini bilgilendirmektedir.

Ziyaretin sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA