• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya Vergi Dairesi Başkanlığı’ndan SMMMO’ya ziyaret
24 Şubat 2014 Pazartesi 15:25

Konya Vergi Dairesi Başkanlığı’ndan SMMMO’ya ziyaret

Konya Vergi Dairesi Başkan Vekili Abdullah Coşkuner ve beraberindeki heyet, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı İsmail Turan’ı ziyaret etti.
SMMMO Başkanı İsmail Turan, yaptığı konuşmada, “Ülkemizde sağlık, eğitim ve güvenlik gibi kamu hizmetlerinin sağlanması için vergi büyük önem taşıyor. Kamu hizmetlerinin ana geliri her zaman vergidir. Verginin adil bir şekilde algılanması ve tabana yayılması için Vergi Haftası etkinlikleri büyük önem taşıyor. Köklü bir vergi bilincinin oluşmadığı ve vergide gönüllü katılımın sağlanamadığı bir toplumda yeterli seviyede vergi toplanamayacağı açıktır. Bu sebeple Vergi Haftası, halkımızda vergi bilincinin oluşturulması, idare ile mükellef arasında sağlıklı güven ortamının sağlanması ve verimli bilgi akışının gerçekleştirilmesi yönünden büyük önem arz etmektedir. Vergi bilinci yerleşmiş olan toplumların ekonomik ve kültürel yönden gelişmeleri de her zaman üst seviyede olmuştur. Borçlanarak ihtiyaç eksikliğini gidermeye çalışan ülkeler, zaman içerisinde görüyoruz ki ekonomik kriz bunalımının içine girmişlerdir” dedi.
Vergi Dairesi Başkanlığı ile birlikte yapılan toplantılar hakkında da bilgi veren Başkan Turan, ”Vergi Dairesi başkanlığımızla odamız arasında yapılan istişare toplantıları sayesinde meslektaşlarımın vergi dairesinde yaşamış olduğu sorunları en az seviyeye indirdik. Gerçekleştirdiğimiz istişare toplantılarının gelecekte de aralıksız devam etmesini arzu ediyoruz. Ziyaretlerinden dolayı Vergi Dairesi Başkanımıza teşekkür eder, tüm Maliye Bakanlığı camiasının ve vergi dairesi çalışanlarının Vergi Haftası'nı kutlarım" dedi.
 
Ziyaret esnasında Vergi Haftası sebebiyle Vergi Dairesi Başkan Vekili Abdullah Coşkuner tarafından Oda Başkanı İsmail Turan’a çiçek verildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA