• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya, Türkiye’nin en huzurlu şehri
20 Temmuz 2010 Salı 14:42

Konya, Türkiye’nin en huzurlu şehri

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkan Yardımcılığı görevine atanan Konya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Taştekin,

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkan Yardımcılığı görevine atanan Konya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Taştekin, Konya Sanayi Odası ziyaretinde, “Konya’nın ve Konyalı sanayicilerin kalbimdeki yeri çok farklıdır. Konya’ya bundan sonra daha fazla hizmet etme imkanı bulacağım” dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkan Yardımcılığı görevine atanan Konya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Taştekin, Konya Sanayi Odası’nı ziyaret etti.  Konya Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil’le görüşen Taştekin, “Konya’nın ve Konyalı sanayicilerin kalbimdeki yeri ayrıdır” derken, KSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ise, Konya’nın Türkiye’nin en huzurlu şehri olduğunu belirtti.

Konya sanayisinin çok önemli destek ve katkılarını gördüklerini ifade eden Taştekin, “Konyalı sanayicilerimizden gördüğümüz bu destek, bizim işimizi daha verimli yapmamızı sağladı. Konya sanayisinin kalbimizdeki yeri farklıdır. Görev yerimizde değişen sadece fiziki mekandır, bundan sonra Konya’yı daha fazla hizmet etme imkanı bulacağım” şeklinde konuştu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ise, Konya’nın Türkiye’nin en huzurlu şehirlerinden olduğunu söyleyerek, “Ercan Taştekin Beyi Konyalılar olarak çok sevdik. Konya’mızdan ayrılıyor olmaları bizleri üzerken, Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkan Yardımcılığı gibi önemli bir göreve gelmeleri de bizleri sevindirdi. Biz Konyalı sanayiciler olarak şehrimizin asayişi için Konya Emniyet Müdürlüğü’ne elimizden gelen desteği verdik ve kendilerinin de çok önemli desteklerini gördük. Konya bir huzur şehridir. Ercan Beye şehrimiz adına teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” diye konuştu. 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA