• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya, tüm yönleriyle ele alındı
13 Şubat 2016 Cumartesi 13:12

Konya, tüm yönleriyle ele alındı

Konya’nın yatırımları, projeleri ve sorunları ile AK Parti Konya ve ilçe teşkilatlarının faaliyetlerinin ele alındığı AK Parti Konya İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Musa Arat başkanlığında yapıldı.

Konya’nın yatırımları, projeleri ve sorunları ile AK Parti Konya ve ilçe teşkilatlarının faaliyetlerinin ele alındığı AK Parti Konya İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Musa Arat başkanlığında yapıldı. İl Başkanı Arat “Şehrimiz yeni dönemde bürokrasisiyle, sivil toplumuyla, medyasıyla halkıyla bir bütün olmuş durumda. Bu birlik ve dayanışma, Konyamızın daha da ileriye gitmesine büyük katkı sağlarken; yatırımların da önünü açıyor” dedi.

Ayda bir kez yapılan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Koordinasyon Kurulları’nın Şubat ayı toplantısı, AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat’ın başkanlığındaki toplantıya Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, AK Parti MKYK Üyesi Selçuk Öztürk, Konya Milletvekilleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, merkez ilçe belediye başkanları ile AK Parti İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve AK Parti Merkez İlçe Başkanları katıldı.

Konya, tüm yönleriyle ele alındı

Konya’nın enerjiden sağlığa; ulaşımdan eğitime; kentin sorunlarından yerel yönetimlere ve teşkilat faaliyetlerine kadar daha birçok konunun ele alındığı toplantı üç saat sürdü.

Arat: “Konya adına ne gerekiyorsa bizler hazırız”

Toplantıyı değerlendiren AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, ayda bir kez yapılan toplantılara büyük önem verdiklerini dile getirdi. Arat, toplantılarda Konya’nın sağlık, ulaşım, enerji ve eğitim alanındaki yatırımları, projeleri ile belediyelerin hizmetleri ve il teşkilatının yürüttüğü çalışmaları ele aldıklarını belirterek; “Ayda bir kez yaptığımız İl Koordinasyon Toplantılarımıza çok önem veriyoruz. Zira bu toplantılarımızda şehrimizi her yönü ile ele alıyoruz. Eksilerimizi artılarımızı görüyoruz ve buna göre bir yol izliyoruz. AK Parti Konya Ailesi, seçimlerin ardından çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Şehrimiz ve milletimiz adına ne gerekiyorsa onu yapmanın gayreti içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

Arat; “Birliğimiz şehrimizin ilerlemesine büyük katkı sağlıyor”

Konya’nın tüm kurum ve kuruluşları ve halkı ile bütünleşme içinde olduğunun altını çizen AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, bu havanın Konya adına büyük faydalar sağladığını dile getirdi. İl Başkanı Musa Arat, değerlendirmesini şöyle tamamladı;

“Bizler, şehrimiz adına bir şeyler yapmanın gayreti içerisindeyken Konyamızın bürokrasisi, medyası, sivil toplumu ve halkı arasındaki sağlam birlik, bütünlük ve dayanışma ruhu, işimizi daha da kolaylaştırıyor. Bu ortam sayesinde şehrimiz daha da ilerilere taşınırken; yatırımların ve yeni projelerin de önü açılmış oluyor. Sayın Başbakanımızın şehri olmamız da elbette bir ayrıcalığımız. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, tüm yoğun gündemi ve işleri arasında dahi Konya’yı hiçbir zaman ihmal etmedi. Her zaman şehrine bağlılık duygusu ile hareket etti ve Konya’nın projelerini yatırım ile sorunlarını takip edip çözüme kavuşturmuştur.”
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA