• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya Ticaret Borsası’ndan Anlamlı Bağış
29 Kasım 2010 Pazartesi 10:15

Konya Ticaret Borsası’ndan Anlamlı Bağış

Anadolunun ilk hastanelerinden ve o zamanki adı Konya Guraba Hastanesi olan Konya Numune Hastanesinin modern bir hale getirilmesi çalışmalarına katkı amacıyla Konya Ticaret Borsası bağışta bulundu.
Anadolu’nun ilk hastanelerinden ve o zamanki adı Konya Guraba Hastanesi olan Konya Numune Hastanesi’nin modern bir hale getirilmesi çalışmalarına katkı amacıyla Konya Ticaret Borsası bağışta bulundu.
Konya Numune Hastanesine Yardım Derneği aracılığıyla Konya Numune Hastanesinin tıbbi ve teknik ihtiyaçlarında kullanılmak üzere Konya Numune Hastanesine Konya Ticaret Borsası tarafından 50 bin TL hibe edildi.
Konya’nın tarihsel derinliği ile bugünkü mekanına sığdırılamayacak bir değer olduğunu ifade eden Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğur Kaleli, “Şehirlerin gelişmesi aynı oranda ülkelerin gelişmesini sağlar. Konya her alanda olduğu gibi sağlık alanında da en iyi yerde olmalıdır. Devletimizin son yıllarda sağlık alanındaki başarılı çalışmaları sonucunda çok büyük mesafeler alınmıştır. Konya Ticaret Borsası olarak sosyal sorumluluk gereği, bu büyük başarıya ufak da olsa katkı yapmak istedik. İnanıyorum ki Konya sağlık alanında yetişmiş uzman personeli ile bir sağlık üssü olacaktır.” diyerek Konya Numune Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Halil İbrahim Topatan’a çalışmalarında başarılar diledi.
Konya Numune Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Halil İbrahim Topatan, 2004 yılında başlayan Sağlık Bakanlığı’nın ilk Akıllı Hastane Projesi olan Konya Numune Hastanesi Projesi’nin hayata geçiyor olmasından büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Konya Numune Hastanesi Konya’ya olduğu kadar bölgemize de hizmet edecektir. Hastanemize katkı sağlayan Konya Ticaret Borsası’na Başkan Muhammet Uğur Kaleli şahsında teşekkürlerimizi iletmek isteriz. Konya Ticaret Borsası’nın yapmış olduğu bu bağış diğer hayırseverlere de örnek olacaktır.” diyerek Konya Numune Hastanesi’nin 125 bin metrekare alana kurulacağını belirtti.
Konya Ticaret Borsası tarafından bağışlanan 50 Bin TL değerindeki çeki  Konya Numune Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Halil İbrahim Topatan’a takdim eden Konya Ticaret Borsası Meclis Üyesi Ahmet Yüksel, Konya Ticaret Borsası Meclis Üyeleri adına çeki verdiğini belirterek, “Konyalı Konya’ya sahip çıkmalıdır. Bu şehir için yapılması gereken ne varsa elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Konya’nın güzel ve modern bir hastaneye daha kavuşarak vatandaşlarımızın aldığı hizmet kalitesinin artması bizleri sevindirecektir. Amaç insana hizmet olmalıdır.” dedi.
  
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA