• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya Tabip Odası 200 fidan dikti
19 Mart 2018 Pazartesi 16:24

Konya Tabip Odası 200 fidan dikti

Konya Tabip Odası’nın 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle düzenlediği organizasyonla Konya Tabip Odası Hatıra Ormanına 200 fidan dikildi.

Konya Orman Bölge Müdürlüğü’nün desteği ile hatıra ormanına 200 fidan dikildi. Organizasyonda Konya Tabip Odası’na, Konya Aile Hekimleri Derneği, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri ve NEÜ Meram Tıp Fakültesi öğrencileri de destek verdi.

Organizasyonda konuşan Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Seyit Karaca, her dikilen fidanın bir can olduğunu söyledi. Dr. Karaca, bu anlamlı faaliyetin önemine dikkat çekerken, Orman Bölge Müdürlüğüne ve genç hekimlere de teşekkür etti. Dr. Karaca; “Ülkemizde ve özellikle Konya’mızda ormanlık alanlarımızı fazlalaştırmak adına sosyal sorumluluk bilinciyle düzenlediğimiz faaliyeti 14 Mart Tıp Bayramı haftasında yapmaktan ötürü ayrıca sevinçliyiz. Bu yıl 200 fidan diktik. Önümüzdeki sene için fidan sayısının arttırılması sözünü orman müdürlüğünden aldığımızı söylemek isterim. Herkesin bildiği gibi doğamızı korumak biz insanların en önemli görevidir. Doğayı korurken, ormanlarımızı fazlalaştırmayı da unutmamalıyız. Burada bulunan genç hekimlerimiz diktikleri fidanlar yeşerdikçe en güzel duygulardan birini yaşayacaklar ve diğer gençlerimize örnek olacaklar. Ayrıca, bugün 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 103. yıl dönümüyle gururlandığımız bir gün. Bu vesileyle Hakka yürüyen kahramanlarımızı ve vatan toprağı için canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA