• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya Şekerden 4.6 milyon TL bayram avansı
06 Ağustos 2013 Salı 15:41

Konya Şeker'den 4.6 milyon TL bayram avansı

Konya Şeker A.Ş. pancar üreticisine Ramazan Bayramı öncesi 4.6 milyon TL avansı verdi.
Konya Şeker A.Ş. pancar üreticisine Ramazan Bayramı öncesi 4.6 milyon TL avansı verdi.
Konuyla ilgili Konya Şeker A.Ş.’den yapılan açıklamada, geleneksel bayram avansı uygulamasına bu bayramda devam edildiği bildirildi. 06 Ağustos Salı itibariyle üreticilerin hesabına 4.6 milyon TL bayram avansı yatırıldığı belirtilerek, “Bayram alışverişi yapmak isteyen veya çocuklarına bayram sevinci yaşatmak isteyen üreticiler bu avansla rahatlatılırken, bayram alışverişlerini canlandıracak esnaf için de can suyu oldu. Üreticilerle yapılan pancar ekimi sözleşmelerinde yer almamasına rağmen her yıl, her dini bayramda üreticilere bayram avansı verilmesi geleneğini şeker sektörü tarihinde ilk kez Konya Şeker’de başlatan Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, bu bayramda da üreticinin bayram harçlığı beklentisini boşa çıkarmadı ve yüzleri güldürdü” denildi.
Bayramların barış, kardeşlik, hoşgörü ve dayanışma günleri olduğunu ve yardımlaşmanın bayramların anlamıyla bütünleştiğini dile getiren Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, “Üreticilerimizin gönül rahatlığı ve huzur içinde bayramı geçirmeleri bizim en büyük arzumuzdur. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Konya Şeker’in bizzat varlık sebebi üretici refahı ve mutluluğudur. O nedenle biz destek vermekle asli vazifemizi yerine getirmiş olmanın huzurunu yaşıyoruz. Konya Şeker için üreticilerimizin yüzündeki tebessüm ile onların evlatlarının yaşadığı bayram coşkusu ve üreticilerimizin hanelerinde bayramların bayram gibi geçmesi her türlü ticari başarıdan kıymetlidir. Bu desteğin de hem üreticilerimizin hem de ailelerinin bayram sevincine coşku katmasını, mutluluk katmasını diliyorum” diye konuştu.
Recep Konuk, Ramazan Bayramı öncesi dağıtımı yapılan 4.6 milyon Liralık bayram desteğiyle birlikte bu kampanya döneminde üreticilere ayni ve nakdi olarak toplamda 180.3 milyon liralık ekonomik destek verildiğini belirtti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA