• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya Şeker büyümeye devam edecek!
24 Haziran 2017 Cumartesi 14:52

Konya Şeker büyümeye devam edecek!

Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Seyit Karaca, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Seyit Karaca mesajında şunları kaydetti:

"Büyük bir maneviyatla idrak ettiğimiz rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’in sonuna gelerek; sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörü bağlarının güçlendiği bir mübarek bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, insanlarımız arasında birlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, dargınlık ve kırgınlıkların yerini barış ve muhabbete bıraktığı özel günlerdir. Akrabalarımıza, yakınlarımıza ve komşularımıza yapacağımız ziyaretler hem kendimizi hem de sevdiklerimizi sevindirecek, bayramı muhabbet ile geçirmemizi sağlayacaktır.

Dünyanın birçok yerinde Müslüman kardeşlerimiz bayrama üzüntülü ve mağdur olarak giriyor. Suriye, Filistin, Irak, Arakan başta olmak üzere, tüm İslam coğrafyasında çileli kardeşlerimizin içinde bulunduğu durum bizleri de derinden etkilemekte. İnşallah, bu mübarek günler, ülkemizde yaşanan terör olaylarının son bulmasına, kardeşlerimizin kurtuluşuna, tüm insanlığın huzura ve güvene kavuşmasına vesile olur.

Bu duygu ve düşünceler ile bayramın birlik ve beraberlik içinde geçmesini Yüce Allah’ tan temenni ediyor, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını odamız yönetim kurulu adına tebrik ediyorum."
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA