• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya sanayisi reklam ile büyüyor
22 Mart 2010 Pazartesi 11:18

Konya sanayisi reklam ile büyüyor

Konya Reklamcılar Derneği ve Konya Sanayi Odasının ortaklaşa düzenledikleri Konya Sanayisi Reklamla Büyüyor konferansı Salı günü saat 14.00de Konya Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleşecek.
Konya Reklamcılar Derneği ve Konya Sanayi Odası’nın ortaklaşa düzenledikleri “Konya Sanayisi Reklamla Büyüyor” konferansı 23 Mart Salı günü saat 14.00’de Konya Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleşecek. 
 
Konya’da kurulduğundan bugüne reklamcılığı geliştirmek ve büyütmek için girişimlerini sürdüren Konya Reklamcılar Derneği, İstanbul Reklamcılar Derneği ile birlikte reklamda 2 önemli ismi Konya’ya getiriyor.
 
Reklamcıların bir araya getirilmesi, eğitilmesi ve finansal yapılarının güçlenmesi amacıyla düzenlenen konferansa, Reklamcılar Derneği Markom Leo Burnett Reklam Ajansı Başkanı Meral Akyel ve Lowe Ajans Yaratıcı Grup Yönetmeni Deniz Mukan konuşmacı olarak katılacak.
 
Konya’daki firmaların reklam yaparak büyümelerinin tartışılacağı ve büyüme yollarının anlatılacağı organizasyonda, Konya sanayisinin reklama verdiği önemde masaya yatırılacak.
 
Şimdiye kadar binlerce markaya hizmet veren reklam ajanslarında elde ettikleri tecrübeleri Konyalı sanayici ve reklamcılarla paylaşacak olan Meral Akyel ve Deniz Mukan Konyalı işadamları ve reklamcılarla bir gün geçirecek. Konya Reklamcılar Derneği ve Konya Sanayi Odası’nın bir günlük organizasyonuyla Konya’yı tanıyacak olan bu önemli iki reklamcının Konya’ya gelmesi Konya’da reklamcılığın gelişmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
 
Konya Sanayi Odasında saat 14.00’de başlayacak program açılış konuşmalarından sonra Meral Akyel’in “Şirketlerde Pazarlama İletişimi ve Reklam Yönetimi” başlıklı sunuşuyla devam edecek. Konferans da Deniz Mukan’da “Marka Olma Yolculuğu ve İletişimde Yeni Boyutlar” başlıklı bir konuşma yapacak.

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA