• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya Sanayi Odası dünyada en iyiler arasında
14 Nisan 2009 Salı 13:33

Konya Sanayi Odası dünyada en iyiler arasında

Dünya Odalar Yarışması'nda finale kalanlar belli oldu. İşte finale kalan odalar...
Dünya Odalar Federasyonu (ICC World Chambers Federation) tarafından düzenlenen ve bu yıl 33 ülkeden toplam 47 katılımcının başvurduğu Dünya Odalar Yarışması’nda Konya Sanayi Odası’nın Otomotiv Yan Sanayi Kümelenme Projesi ‘En İyi Ağ Projesi’ kategorisinde finale kalan dört odadan biri oldu.
 
Dünya Odalar Federasyonu Direktörü Anthony Parkes tarafından Konya Sanayi Odası Projesi’nin finalist olduğu açıklandı.
 
Konya Sanayi Odası’na bir tebrik mesajı gönderen Parkes, “Dünya Odalar Yarışması’nda En İyi Ağ Projesi Kategorisi’nde Konya Sanayi Odası, Sırbistan Ticaret Odası, Dubai Ticaret ve Sanayi Odası ile Büyük Manchester, Hambantota Bölgesi Ticaret Odası finalist oldu. Bir sonraki en önemli basamak Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da 3-5 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek 6. Dünya Odalar Kongresi’nde tüm finalistler projelerini farklı çalıştaylar da dönemlerinde sunumlarını yapacaklar” dedi.
 
Konya Sanayi Odası olarak bir başarıya daha imza atmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden KSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ise, “Konya olarak son yıllarda önemli başarılara imza atıyoruz. Bunu da şehrimizde sağlanan birlik ve beraberliğe borçluyuz. Bu başarıların Konya’yı daha başarılı yarınlara taşıyacağından eminiz. Nitekim gelinen nokta azim ve kararlığının göstergesidir. Konya Sanayi Odası sadece sanayicimize değil, şehrimize ve hemşerilerimize hizmet etmek için çalışmaktadır. İnanıyorum ki; Konya olarak bu yarışma da en iyi proje olarak ilklerdeki yerimize alacağız” diye konuştu.
 
Konya Sanayi Odası ise projesi’nin sunumunu 5 Haziran Cuma günü yapacak.

Dünya Odalar Yarışması sunumların ardından En İyi Sıra Dışı, En İyi Küçük İş, En İyi Uluslararası ve En İyi Ağ Projeleri olmak üzere dört kategoride gerçekleştirilecek. 5 Haziran tarihinde yapılacak ödül töreniyle birinciler tüm dünyaya duyurulacak.

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA