• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya sabaha kazalarla uyandı! 1 ölü, 8 yaralı
22 Mayıs 2017 Pazartesi 12:18

Konya sabaha kazalarla uyandı! 1 ölü, 8 yaralı

Konya'da meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Konya'da meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilk kaza Beyşehir-Şarkikaraağaç karayolunda meydana geldi. Kaan Çetin (24) yönetimindeki 42 FP 841 plakalı otomobil, Beyşehir yönüne seyir halindeyken Kıreli Mahallesi Donalar mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Takla atarak şarampole devrilen otomobilin sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, otomobilde bulunan Hüseyin A. ile Rıza O. yaralandı. Yaralılar Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikeleri bulunmayan yaralıların tedavilerinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden sürücünün cenazesi otopsi için devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Bir diğer kaza, Beyşehir-Şarkikaraağaç karayolu Hüyük yol ayrımındaki kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Ç. yönetimindeki 42 APY 22 plakalı otomobil, Mustafa Y. idaresindeki 42 ZU 461 plakalı tır ile çarpıştı. Kazada, otomobilin sürücüsü ile araçta bulunan Emine ve Dilek Ç. yaralandı. Yaralılar, ambulansla kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, Seydişehir Bozkır Yolu Dumlupınar Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bekir B. (47) idaresindeki 70 DE 898 plakalı otomobil ile Hasan Hüseyin C. (52) idaresindeki 42 ZU 741 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle 70 DE 898 plakalı otomobil takla atarak refüje devrildi. Kazada otomobilde bulunan sürücü Hasan Hüseyin C. ile Halime B. (48) ve S.K.B. (17) yaralandı. Yaralılar kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çağrılan ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazalarlla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA