• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya Rumi Çocuk Spor Oyunları sona erdi
24 Nisan 2016 Pazar 14:11

Konya Rumi Çocuk Spor Oyunları sona erdi

6.Uluslararası Konya Rumi Çocuk Spor Oyunlarının kapanış programı yapıldı.

Almanya, Azerbaycan, Belarus, Belçika, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya, Gürcistan, Hırvatistan, KKTC, Kosova, Makedonya, Litvanya, Özbekistan, Romanya, Sırbistan, Ukrayna, Yunanistan ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen 550 sporcu, antrenör ve idareci 2 gün süreyle bisiklet, halter, atletizm, karate ve tekvando branşlarında yarıştı. Kıyasıya geçen müsabakaların tamamlanmasının ardından çocuk sporcular 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katıldı. Türk çocukları ile yabancı ülkelerden gelen çocukların yan yana oturarak beraber eğlendiği programdan sonra 6. Uluslararası Konya Rumi Çocuk Spor Oyunları’nın resmi kapanış töreni yapıldı.
Kapanış programına katılan Konya Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, 5 branşın idarecilerine Rumi Çocuk Oyunları anısına plaket verdi. Plaket takdiminden sonra fotoğraf çektirilmesi ile program sona erdi.
Yabancı sporcu kafileleri Mevlana Kültür Merkezinde düzenlenen sema gösterisi programına da katıldı. Sema törenini izleyen sporcular ülkelerine gitmek üzere Konya'dan ayrıldı.

konya-rumi-cocuk-spor-oyunlari-sona-erdi-2.jpg

konya-rumi-cocuk-spor-oyunlari-sona-erdi-1.jpg

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA