• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya Müftülüğüne bilişim desteği
26 Eylül 2011 Pazartesi 14:04

Konya Müftülüğüne bilişim desteği

Konya İl ve İlçe Müftülükleri personelinin bilişim alanındaki bilgilerinin güncellenmesi, teknik destek sağlanması amacıyla
Konya İl ve İlçe Müftülükleri personelinin bilişim alanındaki bilgilerinin güncellenmesi, teknik destek sağlanması amacıyla Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) tarafından bilişim desteği verilecek.
     Konya Müftüsü Şükrü Özbuğday, proje kapsamında hazırlanan ''Bilişim Eğitimi Teknik Destek Programı'' dosyasını MEVKA Genel Sekreteri Ahmet Akman'a sundu.
     Özbuğday, MEVKA'da düzenlenen programda yaptığı konuşmada, her geçen gün gelişen bilişim teknolojisinin, kişi ve kurumları kendisine ayak uydurmak zorunda bıraktığını söyledi.
     Kendilerinin de bunun bilincinde olarak merkez ve ilçe müftülüklerindeki personelin bilişim alanındaki bilgilerinin güncelenmesi, teknik destek sağlanması amacıyla bu projeyi hazırladıklarını vurgulayan Özbuğday, ''Bu projeyle vatandaşa sunulan hizmetin sağlıklı ve hızlı olması, yeni hizmetlerin sunulması, personel verimliliğinin, performansının arttırılması istenmektedir'' dedi.
     Özbuğday, proje kapsamında kurumda çalışan 15 personele, 10 gün süreli, 16 saat Microsoft Office programı ile 24 saat Web Tasarımı eğitimi verileceğini kaydetti.
     Akman da kalkınmanın maddi boyutu kadar manevi boyutunun da olduğunu ifade etti.
     Projenin değerlendirme sürecinden geçtikten sonra faaliyete geçeceğini dile getiren Akman, müftülük personelinin teknolojik kapasitelerinin yükselmesi açısından projenin önemli olduğunu sözlerine ekledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA