• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya Master Cup sona erdi
22 Kasım 2011 Salı 11:29

Konya Master Cup sona erdi

Türkiye Futbol Federasyonu Konya Hif İl Temsilciliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 3. Veteranlar Futbol Turnuvası son erdi.
Türkiye Futbol Federasyonu Konya Hif İl Temsilciliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 3. Veteranlar Futbol Turnuvası son erdi.
     Selçuklu Belediyespor sahasında düzenlenen, 16 takımın katıldığı turnuvada, Başkent Hastanesi, Başakspor-1, Başakspor-2, Onurspor, Uluşahinspor, Konya TSYD, 7.Gün Spor Dergisi, Bozcamahmutspor, Konya SHÇEK, Hakimiyetspor, Tavsanspor, Konya Gençlerbirliği, Özdenspor, Karabağ Gençlerbirliği, YSE Köy Hizmetleri Spor ve Zaferspor takımları mücadele etti.
     Veteranlar Futbol Turnuvası, üçüncülük maçında Başkent Hastanesi'ni 4-1 yenen Zaferspor 3.olurken, final maçında Tavsanspor'u 6-2 yenen Hakimiyetspor şampiyon oldu.
     Final programında son olarak turnuvaya katılan 16 takımın kaptanlarına Türkiye Futbol Federasyonu katılım sertifikası verildi.
     Konya ASKF Genel Başkanı Remzi Ay, Konya Master Cup 3. Veteranlar Futbol Turnuvası'nın amacının, Konya'da amatör ve profesyonel takımlarda yıllarca futbolcu, antrenör ve yönetici olarak emek sarf etmiş, faal futbolu, uzun süredir birbirini göremeyen arkadaşları bir araya getirmek olduğunu söyledi.
     Turnuvanın gayet başarılı geçtiğini vurgulayan Ay, ''Soğuk havaya rağmen turnuvaya katılan 16 takımında final programına katılmaları ve memnun kalmaları bizleri oldukça memnun etmiştir'' dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA