• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya Markaları Panayırı Açıldı
17 Kasım 2011 Perşembe 18:03

Konya Markaları Panayırı Açıldı

Adese, Konyamızın Markaları Panayırıyla, yerel üreticileri ve ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor.

Adese, müşterilerine alışverişte yenilikler sunmaya devam ediyor. 137 mağazasında müşterilerine kaliteli ürünleri uygun fiyatla sunan Adese, gelenekselleştirmeyi hedeflediği “Konya’mızın Markaları Panayırı” ile Konya’nın yerel firmalarını Kulesite Adese’de ziyaretçileriyle buluşturdu. İlk günden yoğun ilgi gören “Konya’mızın Markaları Panayırı”nın açılışı da oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Panayırın açılış kurdelesini Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bülent Alparslan, Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz, Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, MÜSİAD Konya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Korkmaz, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz ile birlikte kesen Adese Genel Müdürü Mustafa Özeskiciler, Adese’nin Konya’nın bir değeri hâline geldiğini söyleyerek, “Konya’nın ilk hipermarketini açmıştık. Ardından Konya merkezinde ve ilçelerinde açtığımız mağazalarla şehrimizin alışveriş kültürünü evrensel standartlara ulaştıracak yenilikler yaptık. Konya’nın kendi markasına gösterdiği ilginin ve desteğin de yardımıyla Konya’nın ürünlerini Konya dışındaki müşterilerimize de ulaştıracak bir büyüklüğe eriştik. Konya’dan çıkan bir firma olarak kazancımızı tümüyle bu coğrafyayla paylaştık. Sanayi hamlesini gerçekleştiren Konya’mız, ulusal bir marka haline geldi. Şimdi Konya’nın bir değeri olarak, Konya’mızın yerel markalarına ev sahipliği yapmaktan ve onları bir araya getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Panayırımızı gelenekselleştirmek ve kendi ürettiği değerlere, markalara, ürünlere sahip çıkan Konya halkına her yıl farklı bir alışveriş ortamı sunmak istiyoruz,” dedi.

 

65 Firma, Yüzlerce Ürün
Çoğu gıda firmalarından oluşan Konya merkezli 65 firmanın ürünleri, Kulesite Adese’deki panayır alanında ziyaretçilerle buluşacak. Adese Konya’mızın Ürünleri Panayırı’nı geleneksel bir etkinliğe dönüştürmeyi ve müşterilerini her yıl daha fazla Konya ürünüyle buluşturmayı hedefliyor.

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA