• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya İl Teşkilatı Yürütme Kurulu Üyeleri
02 Mart 2010 Salı 11:55

Konya İl Teşkilatı Yürütme Kurulu Üyeleri

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Konya İl Teşkilatı Yürütme Kurulu üyelerinin belirlendiğini söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Konya İl Teşkilatı Yürütme Kurulu üyelerinin belirlendiğini söyledi.

İl Başkanı Sorgun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada AK Parti'nin Türkiye'yi kucaklayan bir parti olduğunu belirterek, "Tüm Türkiye'de halkımızdan aldığımız güç ile ülkemizin ileri medeniyetler seviyesine ulaşması için var gücümüzle hizmete devam edeceğiz" dedi. Konya'nın AK Parti'ye olan güveninin artarak devam ettiğini ifade eden Ahmet Sorgun, hizmet çıtasını yükselteceklerini söyledi. AK Parti Konya İl Teşkilatı'nda Yönetim Kurulu'nun belirlenmesinin ardından Yürütme Kurulu'nun da belirlendiğini ifade eden Sorgun, yürütme kurulunun şu isimlerden oluştuğunu belirtti:"Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Erkuş, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Faruk İyibildiren, Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Suat Altınsoy, Tanıtım ve Medya İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdullah Ağralı, Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Yazlık, Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Uslu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ziya Özboyacı, Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karapınar, Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Kürkçü, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Gürüler, Ar-ge'den Sorumlu Başkan Yardımcısı Necip Çimen, İl Sekreteri Ziya Ersoy."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA