• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya İHH Ilgın’da Ramazan kumanyası dağıttı
28 Mayıs 2017 Pazar 16:38

Konya İHH Ilgın’da Ramazan kumanyası dağıttı

Ramazan ayının bereketini paylaşarak çoğaltan Konya İHH İnsani Yardım Derneği Konya’nın 29 ilçesinde başlattığı yardım çalışması ile muhtaç ailelere bir ay yetecek Ramazan Kumanyası dağıtıyor.

Konya İHH İnsani Yardım Derneği bu Ramazan da yurt içinde ve yurt dışında mazlum, muhtaç ve yetim ailelere ulaşmak üzere yardım çalışmalarına devam ediyor. Konya’nın 29 ilçesinde önceden belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere hayırseverlerin bağışları ile hazırlanan Ramazan Kumanyaları dağıtılmaya başlandı. Ilgın ilçesinde Ramazan’ın ilk günü dağıtımı yapılan kumanyalardan 47 aile istifade etti.

Kimsenin Sahuru Muhabbetsiz Geçmesin

Konya İHH Ilgın Temsilcisi Abdullah Yağcı yaptığı açıklamada hedeflerinin ilçedeki tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşmak olduğunu söyledi. Ramazan’da paylaşmanın önemini hatırlatan Yağcı “İlçemizdeki yoksul ve yetim ailelere Ramazan’ı huzurlu geçirmeleri için destekte bulunuyoruz. Ramazan bereketiyle geldi ve paylaşmanın sevinci hepimizi sardı. İlçemizdeki muhtaçların sahuru muhabbetsiz, iftarı yemeksiz geçirmemesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

Muhtaç ailelerin Ramazan Bayramı’nda da yanlarında olacaklarını belirten Yağcı “Ramazanda kardeşlerimiz yanı başımızda ve dünyanın başka bir ucunda umutla sizi bekliyorlar” diyerek hayırseverleri iyilik seferberliğine çağırdı.

Konya İHH’nın hazırladığı 85 liralık Ramazan Kumanyaları ile hayırseverler bir aileye bir ay yetecekgıda yardımında bulunabiliyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA