• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya İçin Kablo TV Hizmetine Nasıl Abone Olunur?
15 Kasım 2019 Cuma 20:21

Konya İçin Kablo TV Hizmetine Nasıl Abone Olunur?

Konya İçin Kablo TV Hizmetine Nasıl Abone Olunur?

 

Kablo TV; yerli ve yabancı televizyon kanallarını bir araya getirerek fiber optik ve koaksiyel kablolar ile kullanıcıların ev ve işyerlerine kadar getiren çok kanallı bir TV sistemidir. Yüksek ses ve görüntü kalitesi sunan Kablo TV sayesinde bireyler, ülkemizde ve dünya çapında beğenilerek izlenen birçok TV kanalını izleme fırsatı bulmaktadır. Yine Kablo TV, diğer TV sağlayıcıları ile karşılaştırıldığında pek çok avantaja sahip olduğu görülmektedir. Peki, Kablo TV’nin en önemli avantajları nelerdir? Kablo TV’ye üye olmak için neler yapılması gerekir?

Kablo TV’ye Üye Olmanın Avantajları Nelerdir?

Kablo TV, kullanıcılarına pek çok avantajı bir arada sunan bir hizmettir. Bu hizmetleri şöyle sıralayabiliriz:

  • Kablo TV aboneleri, içinde HD kalitede kanalların da yer aldığı 210’dan fazla kalanı yüksek görüntü ve ses kalitesi ile izleyebilmektedir.
  • Kullanıcılar, tek kablo üzerinden internet, sabit telefon ve televizyon gibi hizmetleri alabilmektedir.
  • Çanak anten gerektirmeyen Kablo TV, meydana gelebilecek herhangi bir olumsuz hava koşulundan da etkilenmez.
  • Bu TV platformunda sadece ulusal kanallar yer almaz. Aynı zamanda Almanya, Japonya, İngiltere, Kore ve Kazakistan gibi ülkelerin popüler kanalları da izlenebilmektedir.
  • Aboneler, kurum ya da teknik arıza nedeniyle kablo ya da yedek parça gibi malzemeler için ek ücret ödemek zorunda değildirler.

Kablo TV Üyeliği İçin Neler Yapılmalı?

Kablo TV’nin kullanıcılarına özel olarak sunduğu pek çok kampanya bulunmaktadır. Bu kampanyalar arasında Sınır Sizsiniz Kampanyası, Cay da Gel Kampanyası, Gençlere Özel Kampanya ve Gerçek Sınırsız Kampanya da yer almaktadır. Yine bahsedilen bu avantajlı kampanyalar sayesinde kullanıcılar KabloSes ve Kablonet gibi hizmetlerden de faydalanabilmektedir. Konya’da Kablo Tv hizmeti alabilmek için yapılması gerekenler yazımızın devamında belirtilmiştir.

Bunların yanı sıra Kablonet (Uydunet) ve Kablo TV gibi hizmetlerden yararlanabilmek için öncelikli olarak bulunduğunuz ilde gerekli altyapının bulunup bulunmadığından emin olmanız gerekmektedir. Bunun için müşteri hizmetlerini arayabilir, internet üzerinden sorgulama yapabilir ya da bulunduğunuz ildeki bayiye giderek bilgi alabilirsiniz. Konya Kablo TV aboneliği için bizi arayarak bölgenizdeki altyapı durumunu öğrenebilirsiniz. Eğer bulunduğunuz ilde gerekli altyapı mevcut ise; Kablo TV’ye abone olabilir, ekstra herhangi bir ücret ödemeden bu yararlı hizmetin avantajlı dünyasından yararlanmaya başlayabilirsiniz. Konya’da ikamet eden müşterilerimiz 0 332 606 06 42 nolu iletişim numaramızdan veya 0 850 888 0 126 nolu çağrı merkezimizi arayarak başvuruda bulunabilirler.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA