• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya için ele ele verdiler
08 Mayıs 2011 Pazar 10:13

Konya için ele ele verdiler

KSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde KTO Başkanlığına seçilen Selçuk Öztürkü ziyaret etti..

Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde KTO (Konya Ticaret Odası) Başkanlığı’na seçilen Selçuk Öztürk’ü ziyaret etti.

Ziyarette KSO Başkanı Büyükhelvacıgil, KTO Başkanı Selçuk Öztürk’e yeni görevlerinde başarılar diledi. Başkan Selçuk Öztürk’ün daha önce MÜSİAD Konya Şubesi Başkanlığı görevinde de önemli başarılara imza atan bir isim olduğunu söyleyen Büyükhelvacıgil, iki kurum arasında bugüne kadar olan işbirliğinin bundan sonra da artarak devam edeceğini belirtti.  Başkan Büyükhelvacıgil, tüm Türkiye’de olduğu gibi Konya için de sanayinin son derece önemli olduğunu, bu önemin sanayi ve ticaret odaları ile borsaların önemini ve sorumluluğunu da artırdığını kaydetti.

Bir elmanın yarısı
KSO’nun ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen KTO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, iki odanın bir elmanın yarısı gibi olduğunu söyledi. Konya için birlik ruhu içerisinde çalışacaklarını belirten Başkan Öztürk, “Bizler bu makamlarda hizmet için varız. Misyonunda Konya’ya ve ülkemize hizmet olan Konya Ticaret Odası yeni dönemde de Konya’nın kalkınması için yaptığı çalışmalara devam edecektir. Konya’ya, bu şehrin sanayici ve işadamlarına, esnaflarımıza birlik ruhu içerisinde hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu. Öztürk, Konya Ticaret Odası’nın 129 yıllık köklü bir geçmişe sahip, Konya’nın en etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu da sözlerine ekledi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA