• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya, hepimizin ortak paydası
22 Mart 2011 Salı 16:04

'Konya, hepimizin ortak paydası'

AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Cemile Biçer, temayül sonuçlarını değerlendirdi
AK Parti Konya İl Başkanlığı, milletvekili adaylarını belirlemek için genel merkez tarafından yapılacak değerlendirmede kullanılacak temayül yoklamasını 20 Mart’ta Selçuklu Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’nde yaptı.

Sonuçlarla ilgili yazılı bir açıklama yapan AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Cemile Biçer, “Başbakanımız’ın geniş ufuklu liderliğinde birlikte çalışarak, Konyalılar’a ve Konya’ya hizmet için yola çıkmış bulunuyoruz. Vekil olalım veya olmayalım, Anadolu insanının sahip olduğu ve savunduğu yerel değerleri koruyarak bunları evrensel boyuta taşıyacak, bütün renkleri, çeşitliliği, alt kültürleriyle birlik ve beraberliğin çimentosu olabilmek için çalışacağız” görüşlerine yer verdi.

TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYACAK ELLERİ ÖPMELİYİZ!
Kendisinin de vekil olduğu takdirde, sosyal projelerini ve birikimlerini Konya’nın hizmetine sunmak istediğini ifade eden Biçer “Bu seviyeli yarışta aday adaylarımızın niteliklerini de yakından görme fırsatı bulduk. Dolayısıyla listenin alt sıraları ile üst sıraları arasında bence çok önemli bir fark yoktur. Hiç kimse üzülmesin. Hepimizin ortak paydası Konya’dır. Bu şehir için taş üstüne taş koyacak elleri öpmeliyiz. Temsilde adalete inanan, insan hak ve özgürlüklerine saygılı kimliklere de hürmet göstermeliyiz. Bu vesileyle şahsım adına oy kullanan veya kullanmayan, demokratik tercihini ortaya koyan herkese teşekkür ediyorum. Sonuçların hepimiz için, Konya için, Türkiye için hayırlara vesile olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

 

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA