• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya esnafından maç teşekkürü!
06 Aralık 2014 Cumartesi 13:17

Konya esnafından maç teşekkürü!

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Beşiktaş-Trabzonspor maçının Konya’da oynanmasının kent ekonomisine katkı sağlayacağını söyleyerek, kararı alanlara teşekkür etti.

KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, birçok ulusal ve uluslar arası müsabakaya ev sahipliği yapmasını bekledikleri 42 bin kişilik yeni stadyumda oynanacak Beşiktaş - Trabzonspor maçının Konya esnafı için küçük bir ‘harman’ olacağını kaydetti. Karamercan, “Maçın Konya’da oynanacak olması küçük esnafımıza güzel bir kazanç olacak. Buna ufak bir harman diyebiliriz. İnşallah bunun devamını bekliyoruz. Maçın Konya’da oynanmasını isteyen başta Beşiktaş Kulübü olmak üzere, Konya sporunun gelişmesi için her zaman destek veren Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'a, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören'e, hemşehrimiz Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Sayın Faruk Özçelik'e, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’a ve yeni stadyumu Konya’ya kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek’e teşekkür ederiz” dedi.
Ziraat Türkiye Kupası finali ve bir milli futbol maçının da yeni Konya stadyumunda oynanmasını istediklerini dile getiren Karamercan, “Esnaf adına, şehrimizin tanıtımı ve ticaretine katkı sağlayacağı için Ziraat Türkiye Kupası final maçı ve bir milli maçın Konya’da oynanmasını istiyoruz. Geçen sezon Konya’da oynanan kupa finali nedeniyle otellerimiz tam kapasite dolmuş, şehrimizde gözle görülür bir ticari hareketlilik yaşanmıştı. Bu yıl da final maçının şehrimizde oynanmasını istiyoruz” diye konuştu.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA