• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya en fazla oy ile AK Partiyi destekledi
13 Haziran 2011 Pazartesi 15:30

'Konya en fazla oy ile AK Parti'yi destekledi'

Ak Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul, seçim değerlendirmesi yaptığı açıklamasında "hemşehrilerimiz yüzümü 'AK' etti, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Ak Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul, seçim değerlendirmesi yaptığı açıklamasında "hemşehrilerimiz yüzümü 'AK' etti, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Ak Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul yaptığı açıklamada seçim sonuçlarını değerlendirdi. Özkul şunları kaydetti:
 
"Öncelikle büyükşehirler arasında en fazla oy vererek Ak Partimize görülmemiş bir destekle hem sorumluluğumuzu arttıran hem de mutluluğumuzu katlayan Konyamıza şükranlarımızı sunuyorum. Biz birlikte büyük olabilirdik, biz birlikte ülkemize örnek olabilirdik ve öylede oldu. Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun da aramızda bulunmasıyla istikrara, yeni hedeflere, sivil anayasaya ve büyük yatırımlara bu kadar büyük bir desteğin verilmesi elbetteki sevincimizi, mutluğumuzu ve sorumluluğumuzu arttırmıştır. Türkiye'de en büyük destek hangi şehirden sorusuna açık arayla Konya demek ve dedirtmek çok büyük bir teveccühtür. Bu teveccühe layık olacağımızdan ve olmaya her zamankinden daha fazla gayret edeceğimizden hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. Yeni dönemde aramızda bulanacak birbirinden kıymetli milletvekili arkadaşlarımızla, hemşehrilerimizin büyük desteğine büyük sorumluluk anlayışıyla mukabele edeceğimizin açıkça bilinmesini istiyorum. Partimizin yüzde 50 ile üçüncü kez tek başına iktidara taşındığı 12 Haziran seçimlerinde, şehrimizi görülmemiş bir destekle Türkiye'de birinci çıkaran Konyalı hemşehrilerime, il ve ilçe teşkılatlarımıza, hanım kollarımıza, gençlik kollarımıza, asayişi sağlamada emeklerini esirgemeyen polisimize, jandarmamıza, basınımıza kısacası partili partisiz herkese tüm milletvekillerimiz adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum"
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA