• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya Emniyet Müdürü’nden TİMAV’a ziyaret
27 Ocak 2016 Çarşamba 15:22

Konya Emniyet Müdürü’nden TİMAV’a ziyaret

Konya İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Türkiye İmam Hatipliler Vakfı (TİMAV)’nı ziyaret etti. TİMAV’A nezaket ziyaretinde bulunan Demir’i, TİMAV Genel Başkanı Ecevit Öksüz ve yönetim kurulu üyeleri misafir etti.

Konya İl Emniyet Müdürü Demir’e vakıf çalışmaları hakkında bilgi veren TİMAV Genel Başkanı Öksüz, TİMAV’ın bilgi, düşünce ve strateji üreterek özelde İmam Hatipler, genelde ise din eğitimi alanında pek çok çalışma yürüttüğünü ifade etti. Çalıştay, sempozyum vb. akademik çalışmaların yanısıra TİMAV çatısı altında yürütülen öğrenci çalışmalarında 50’nin üzerinde akademisyen ve hoca kadrosu ile 1000’in üzerinde öğrenciye hizmet ürettiklerini ifade etti.

Öğrenci çalışmalarının TİMAV kuruluşu olan İlim ve Hikmet Araştırmaları Merkezi (İLHAM) kapsamında yürütüldüğünün altını çizen Öksüz; ortaokul, lise, lisans ve yüksek lisans-doktora seviyelerinde öğrenciler için çeşitli alanlarda eğitim faaliyetlerinin önümüzdeki yıllarda artarak devam edeceğini söyledi.

TİMAV’ın çalışmalarını takip ettiğini ifade eden Konya İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir de, Öksüz’e vakıf çalışmalarında başarılar diledi. Konya’nın huzurlu ikliminin değerlendirildiği sohbette, Konya’nın ilmi ve fikri açılardan mümbit bir şehir olduğunun da altı çizildi. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA