• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya Emniyet Müdürlüğü İrent kullanıyor
01 Temmuz 2011 Cuma 17:43

Konya Emniyet Müdürlüğü İrent kullanıyor

Konya Emniyet Müdürlüğü, araç filosunu İrentten aldığı son model 18 adet Hyundai Accent ERA 1.4 ile güçlendirdi.

 Konya Emniyet Müdürlüğü, araç filosunu İrent’ten aldığı son model 18 adet Hyundai Accent ERA 1.4 ile güçlendirdi.

Konya Emniyet Müdürlüğü’nün araç filosunu güçlendirmek amacıyla açtığı ihaleyi kazanan İrent, 18 adet Hyundai 1.4 Accent Era otomobili, düzenlenen bir törenle Konya Emniyet Müdürlüğü’ne teslim etti. Daha önce açılan iki ihaleyi de kazanan İrent, böylece Emniyet Müdürlüğü’ne teslim ettiği araç sayısını 57’ye çıkardı. Araç teslim töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İrent Plaza Satış Müdürü Mustafa Orhan, Konya Emniyet Müdürlüğü’nün son bir yıl içinde açtığı üç ayrı ihaleyi de kazanmalarının İrent güvenilirliğinin bir göstergesi olduğunu ifade etti ve yeni araçların tüm Polis Teşkilatı’na ve Konya halkına hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Yenilenen Elentra, İrent’te Görücüye Çıktı

Hyundai’nin bugüne kadar en çok satılan modellerinden biri olan ve markanın dünya çapındaki gelişiminin en temel örneği konumundaki Elantra, tamamen yenilenen tasarımı ve gelişen teknolojisi ile İrent’te satışa çıktı. Baştan aşağıya yenilenen Elantra, 100 kilometrede sadece 6,4 litre yakıt tüketimi sunan 1,6 litre 132 PS gücündeki motora ve üstün donanım özelliklerine sahip.

Satılmaya başlandığı ülkelerde birçok ödül kazanan Elantra özellikle otomotiv sektöründe en çekişmeli rekabetlerin yaşandığı Amerika Birleşik Devletleri’nde rakiplerine karşı büyük başarılar elde etti. Birçok bağımsız kuruluş tarafından “En İyi” mertebesinde ödüllendirilen Yeni Elantra, özellikle düşük yakıt tüketimi ve sorunsuzluğu ile otoritelerden geçer not aldı. Yeni Elantra, “Yılın Otomobili”, “2011’in En İyi Yeni Modeli”, “En İyi Şehir Aracı”, “En İyi Kompakt Sedan” gibi ödüllerin yanında ayrıca “2011 Yılının En Ekonomik Aracı” ve 2011 Yılının En Çevreci Otomobili” gibi ödüllerle de hem düşük yakıt tüketimi hem de düşük emisyon değerleriyle başarısını taçlandırdı.

Yenilenen Elantra ve Hyundai’nin diğer modellerini görmek isteyen otomobil meraklılarını İrent’in Ankara Yolu No: 138’teki plazasına bekleyen Orhan, İrent’nin özel ödeme koşullarının yanı sıra satış sonrası güvencesi ile de sorunsuz bir araç alım keyfi sunduğunu sözlerine ekledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA