• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya Ekspertiz Firmaları
24 Haziran 2022 Cuma 17:15

Konya Ekspertiz Firmaları

Konya Ekspertiz Firmaları

 

Konya oto ekspertiz işlemlerinde araçlar birçok teste tabi tutulur. Bu testler sonucunda ikinci el araç satımında aracın fiyatı belirlenir. Ayrıca satıcı kişinin söylediği kusurlara ek olarak farklı bir sorun çıkıp çıkmadığı da görülebilir. Bu da aracı satın alacak olan kişinin dolandırılma riskini en aşağı çeker. Bu nedenle de ikinci el araç alım satım işlerinde mutlaka alacak olduğunuz otomobili oto ekspertize götürmenizi tavsiye edilir. 

Oto Ekspertiz Nasıl Hizmet Verir?

Konya oto ekspertiz satın almak istediğiniz aracın geçmişi ile ilgili bilgi edinmenizi sağlayan bir hizmet türüdür. Oto ekspertiz aracın kaza kayıtlarına araçla değişen parça olup olmadığına ve boyanıp boyanmadığına bakar yalnızca bunlarla kalmayıp size pek çok bilgiyi de sunar. Bu bilgiler arasında satın almak istemiş olduğunuz aracın vergi borcu olup olmadığı HGS geçişleri trafiğe çıkış yasağının bulunup bulunmadığı gibi farklı pek çok bilgiye ulaşmanıza olanak tanır. Araçta beklenen dışında bir sorun çıkması dahilinde eksperler sizi bilgilendirir.

Bu bilgiler doğrultusunda aracı satın almaktan vazgeçebilir veya istenilen fiyatın altında araç almak isteyebilirsiniz. Böyle eksik bilgiler ile araç almak doğru değildir. Bu nedenle almak istediğiniz araç için oto ekspertiz hizmeti almak gereklidir. Ayrıca oto ekspertiz  işlemleri yalnızca ikinci el araçlara değeli yıllar içerisinde eskiyen aracın deforme olan kısımlarını öğrenmek için de yapılabilir. Çünkü deforme olan yerler ilerleyen zamanlarda sıkıntı çıkarabilecek durumlar ortaya çıkarabilir.

Bununla birlikte trafik kazası sonrasında da Konya oto ekspertiz işlemleri yapılabilir. Araçta meydana gelen hasar tespiti ve gözle görülmeyen durumların tespiti için oto ekspertiz hizmeti oldukça önemlidir. Bu gibi durumlarda oto ekspertiz işlemi aracın hasar veren yerini tespit eder ve hayat kurtarmada önemli rol oynar. Bu nedenle aracınızı oto ekspertize sokmanız sizin açınızdan son derece avantajlıdır. Araç alım satım işlemlerinde oto ekspertiz ücretini aracı alan kişi öder. 

Oto Ekspertiz Fiyatları 

Konya oto ekspertiz fiyatları ekspertiz hizmeti almak isteyen pek çok kişiyi yakından ilgilendiriyor. Ancak ekspertiz fiyatları ile ilgili net bir bilgi verebilmek mümkün değildir. Çünkü oto ekspertiz firmaları size birçok paket ve fiyat teklifi sunar. Bu paketlerin fiyatları size verilen hizmet doğrultusunda artabilir ya da azalabilir. En lüks paket içerisinde de en temel paket içerisinde de almak istediğiniz araç ile ilgili detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Bu bilgiler üst paketlere doğru farklı testlerden geçtikleri için daha da artar. Bu nedenle aracınızı oto ekspertiz işlemine sokmadan önce bütçenize en uygun olan paketi seçmelisiniz. Bu paketlerin fiyatlarını yalnızca test sayısı etki etmez. Bunun yanı sıra müşteri memnuniyeti için yapılan hizmetler de fiyat artışına neden olabilir.

Örnek vermek gerekirse aracı alacak olan kişiyi havaalanından gidip alarak satıcıya ulaştırmak gibi hizmetler en lüks paketler içerisinde yer alır. Ayrıca bu paketlerin fiyatlarına garanti ve sigorta hizmetleri de etki eder. Aracınızı Konya oto ekspertiz oto ekspertizi verirken alacak olduğunuz paket içerisinde sigorta veya garanti olması sizin açınızdan ek maliyet çıkarabilir. Fakat ilerleyen dönemlerde aracınızda meydana gelebilecek sorunlarda yüksek maliyetten kaçınmanızı sağlar. Sigorta ve garanti hizmetleri ikinci el araç satımında sizlere daha güvenli bir şekilde araç alma imkânı sunar. Bu nedenle paket seçiminde sigorta veya garanti olması tavsiye edilir. 

Oto Ekspertiz Paketleri 

Konya oto ekspertiz firması arayanların dikkat etmesi gereken hususlardan bir diğeri de oto ekspertiz paketleridir. Çünkü bu firmaların sunmuş olduğu paketler firmadan firmaya bağlı olarak farklılık gösterir. Bu nedenle ekspertiz hizmeti alırken paket seçiminde dikkatli olmalısınız. Aracınız için en uygun ekspertiz paketi sunan firmalara yönelmelisiniz. Bu paketlerin lüks olanı ile temel paket arasındaki farklar firmanın müşteriye sunmuş olduğu memnuniyettir. Ayrıca paketlerdeki işlemlere garanti ve sigorta gibi işlemlerin sağlanması da paket fiyatına etki eder.

 Paketlerle birlikte sunulan bu sigorta ve garanti aracınızın ekspertiz sonrası güvenliğini sağlar. Bu sayede olası herhangi bir problem sizin için en aza iner. Sizler de Konya'da ikamet ediyor ve aracınız için kaliteli güvenilir hizmet sunan bir oto ekspertiz firması arıyorsanız https://experix.com.tr/konya-oto-ekspertiz/  sitesini ziyaret ederek bilgi ve hizmet alabilirsiniz.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA