• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya Din Görevlilerinin konuğu Şükrü Özbuğday
17 Şubat 2012 Cuma 16:59

Konya Din Görevlileri'nin konuğu Şükrü Özbuğday

Konya Diyanet Çalışanları Platformu üyeleri bu ayki toplantısını Konya Din Görevlileri Derneği'nde gerçekleştirildi.
Konya Diyanet Çalışanları Platformu üyeleri bu ayki toplantısını Konya Din Görevlileri Derneği'nde gerçekleştirildi.
 
Her ay bir kuruluşun ev sahipliğinde toplanılmasına karar veren platform yetkilileri, bu ayki toplantısını Konya Din Görevlileri Derneği'nde yaptı.

İlk toplantısını Türkiye Din Görevlileri Vakfı’nın ev sahipliğinde, ikinci toplantısını ise Türk Diyanet Vakıf-Sen Konya Şubesinin ev sahipliğinde, üçüncü toplantısını da Diva-sen Konya Şubesi ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Bu ayki toplantı ise Konya Din Görevlileri Derneği'nde gerçekleştirildi. Toplantıya Konya İl Müftüsü Şükrü Özbuğday, Karatay ilçe Müftüsü Hasan Hüseyin Arslantürk, İl Müftü yardımcıları Lütfi Ketenci, Yusuf Arıkan, Din Görevlileri Vakfı Başkanı Sadık Gündoğdu,  Din Görevlileri Dernek Başkanı Mehmet Bina ve Derneğimiz yönetim kurulu üyeleri, Türk Diyanet Vakıf-sen Konya Şube Başkanı Atilla Ayhan, Mustafa Çelik, Diyanet-sen Konya Şube Başkanı Ali Koç, Bahri Uyar, Diva-sen Konya Şube Başkanı, İlyas Keskin ve Hacıveyiszade camii İmam Hatipleri ve Müezzinleri katıldılar. Toplantıda din görevlilerin sorunları, dini konular, kutlu doğum haftasındaki konular ve güncel olayların konuşulmasıyla geç saatlere kadar devam etti.

Son derece faydalı ve yararlı bir toplantı gerçekleştirilmiş oldu. Toplantıdan sonra İl Müftüsü Şükrü Özbuğday, böyle bir toplantı tertip edildiğinden dolayı Dernek Başkanımız Mehmet Bina'ya teşekkür etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA