• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya Büyükşehir Belediyesinde görev değişimi
25 Temmuz 2016 Pazartesi 14:53

Konya Büyükşehir Belediyesi'nde görev değişimi

Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haşmet Okur yaş haddinden emekliye ayrılırken yerine 1. Hukuk Müşaviri Hasan Kılca atandı. Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Uslu ise KOSKİ Genel Müdürlüğü’ne atandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haşmet Okur yaş haddinden emekliye ayrılırken yerine 1. Hukuk Müşaviri Hasan Kılca atandı.

12 yıldan bu yana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevini sürdüren Haşmet Okur, yaş haddi nedeniyle kısa bir süre önce emeklilik başvurusunda bulunmuştu. Yasal işlemlerin tamamlanmasıyla emekliye ayrılan Haşmet Okur, Konya Büyükşehir Belediye tarihinin en uzun süreli görev yapan genel sekreteri ünvanına sahip bulunuyor.

Okur’un yerine Büyükşehir Belediyesi 1. Hukuk Müşaviri Hasan Kılca Genel Sekreter olarak atandı.

KOSKİ Genel Müdürlüğü İsmail Selim Uzbaş’ın emekliye ayrılması nedeniyle boşalan KOSKİ Genel Müdürlüğü’ne ise Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Uslu atandı.

hasan-kilca.jpg

HASAN KILCA KİMDİR?

1970 yılında Konya’da doğan Hasan Kılca, ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Konya’da tamamladı. 1995 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Bir süre serbest avukatlık yaptı. 1997 yılında Konya Büyükşehir Belediyesinde avukat olarak göreve başladı. 2002 yılından bu yana 1. Hukuk Müşavirliği görevini yürütüyordu. Kılca, evli ve üç çocuk babasıdır.

ercan-uslu.jpg

ERCAN USLU KİMDİR?

1963 yılında Konya’nın Selçuklu ilçesi Yükselen Mahallesi’nde dünyaya gelen Ercan Uslu, ilk, orta ve lise eğitimini Konya’da tamamladı. Selçuk Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden 1987 yılında mezun olan Uslu, Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü’nde Elektrik Makine, Malzeme ve İkmal Daire Başkanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi APK Daire Başkanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Daire Başkanlığı ve Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Ayrıca Bosna-Hersek Fahri Konsolosluğu yapan Ercan Uslu, evli ve 5 çocuk babasıdır.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA