• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay: Verilemeyecek hesabımız yok!
19 Nisan 2021 Pazartesi 17:13

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay: Verilemeyecek hesabımız yok!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, geçtiğimiz günde bir televizyon programında ortaya atılan iddiayla ilgili basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,  geçtiğimiz günde bir televizyon programında ortaya atılan iddiayla ilgili basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu. Konya Valiliği tarafından esnafa destek için bir para aktarımı gerçekleştirilmediğini söyleyen Başkan Altay, “Verilemeyecek bir hesabımız, bir kusurumuz, bir hatamız Allah’ın izniyle kasten asla olmadı. Anlımız ak, başımız dik” ifadelerini kullandı.

ezvpnuaucacdixc.jpg

Konya'da bir televizyon programına konuk olan Konya Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Ali Osman Karamercan, Konya Büyükşehir Belediyesi hakkında çarpıcı bir iddiada bulunmuştu. Ekonomik olarak zor bir süreç yaşayan esnafa destek için Konya Valiliği'nin  Konya Büyükşehir Belediyesi’ne 6 milyon lira verdiğini ancak buna rağmen kendilerine destek verilmediğini ileri sürmüştü. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Altay, “Konya’nın değil 6 milyonunu 1 kuruşunu bile kimseye vermeyiz. Bunun en büyük savunucusu biz oluruz. Böyle mübarek günlerde böyle gündemlerle boşuna kamuouyunu meşgul etmenin bir anlamı yoktur” dedi.



‘ANLIMIZ AK, BAŞIMIZ DİK’

Konya’da bir karalama politikası yürütüldüğünü vurgulayan Başkan Altay, “12 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. 16 yıldır da bu şehirde kamu hizmeti yürütüyorum. Verilemeyecek bir hesabımız, bir kusurumuz, bir hatamız Allah’ın izniyle kasten asla olmadı. Anlımız ak, başımız dik. Peki mesele ne? Konu Konya olunca birileri hazırda bekliyor. Kinlerini kusmak, nefretlerini söylemek, onları hadi anıyoruz. Konya’ya karşı algılamaktan kaynaklanan sorunları var. Aslında gelseler onları bir Konya’da misafir etsek, Konya’da nelerin değiştiğini, Konya’nın nasıl bir şehir olduğunun belki farkına varabilirler. Asıl anlayamadığımız şey, bu şehirde yaşayıp, bu şehrin ekmeğini yiyip, bu şehrin suyunu için bu şehre hakaret edilmesine fırsat verenler. Bunu hangi sahiple yaptıklarını biliyoruz. Buradan bir sonuç elde etmek. Buradan bir sonuç çıkmaz. Çünkü ortada bir mesele yok. Üzücü olan şey, Konya Büyükşehir Belediyesinin, Konya valiliğinin, Konya’nın böyle bir gündemle kamuoyu önünde tartışmaya açılmasıdır. Biz önce Allah’a sonra milletimize hesap vereceğimizi biliyoruz. Bunu yapanlar da burada bir şey olmadıklarını bildikleri halde yapıyorlar. Asıl üzücü olan şey de budur” şeklinde konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA